reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
U mnie zaczął się bałaganem. Mam syndrom " niechce mi się", a ponieważ jestem konsekwentna w syndromach, to nic nie robię. :-)
Nie pielę, nie sprzątam, nie gotuję. Piszę, czytam, melancholizuję, kupiłam sobie cos, na co mnie absolutnie nie stać, jednym slowem, babskie sprawy.
W pracy minęły 3 dni, jakos się zbieram powoli w calość. dzieciaki jeszcze wakacyjne, nauczyciele zestresowani, w mojej klasie remont, tułam się zastepczo po wolnych salkach a to od religii, a to od WOS-u...
Mały dostal nie wiadomo skąd zapalenia ucha, Średniaka boli ząb, jutro wizyta u dentysty.
za to mąz jest cudowny, kochany, chwali mnie, ze schudłam, obiecuje zaskórniaki

Krysiu, wielkie dzięki. My z synusiem póki co uczymy się siebie nawzajem. Z dnia na dzień odkrywamy w sobie coś nowego. Pewnie duuużo jeszcze przed nami.

A ja się chciałam pochwalić, ze mój bobasek po brzuchu bryka, że hoho! Teraz się czuję mamą pełną gębą! Magda śpi na wersalce, sika na nocnik/sedes. Juz nie pamiętam, kiedy się posiusiała w majtki! ja mam brzuch jak w 6 miesiącu z Magdą! Wilczy apetyt mi dopisuje, wiec będę kwiczeć jak trzeba będzie te kiloski zrzucić!
A jak tam Wasze pociechy? Życie? Kalina zamilkła. ..Żużak...Joasiah, Gosik, Mania..Amelka..:angry:.do raportu!

A ja mam fazę przed@, irytują mnie drobiazgi , na szczęście mam książki....jabłka...kominek...
In omnibus requiem quaesivi, et nusquam inveni in angulo cum libro, jak Umberto Eco powiada.:-)

reklama
Minia, ciekawy ten artykuł...Może akurat nie utożsamiam się z tymi neofitami rodzicielstwa, co t uwoerzyli koncernom, a teraz na oczy przejrzeli, ale ogolnie mechanizm prawidlowy. Wiesz, na prowincji i w wielopokoleniowej rodzinie to trochę inaczej jest- babcie, ciotki, sąsiadki maja swoje stare i chytre rady, przyzwyczajenia, w których sporo zdrowego rozsądku w gruncie rzeczy.
Ale artkuł fajny.
OnaMika , witaj.
ja nie jestem z Białegostoku, ani z Bielska, mieszkam akurat pośrodku u nas wszyscy w Pronarze pracują, nawet z Białegostoku dojeżdżają do naszego Pronaru...Cytuję z ich strony:

PRACA - DZIAŁ KADR - PRONAR Sp. z o.o. - konstruktor, technolog, spawacz, mechanik, handlowiec, specjalista ds handlu, programista obrabiarek CNC

AKTUALNIE POSZUKUJEMY:
zam.gif
Specj. ds. marketingu i handlu w branży ogumienia

zam.gif
Specj. ds. handlu wyrobami z tworzyw sztucznych

zam.gif
Specjaliści ds. handlu zagranicznego

zam.gif
Magazynier

zam.gif
Ślusarz

zam.gif
Automatyk-elektronik

zam.gif
Konstruktor technolog pneumatyki i hydrauliki

zam.gif
Specjalista d/s handlu / marketingu (rynki wschodnie)

zam.gif
Specjalista d/s handlu / marketingu, (rynki zachodnie)

zam.gif
Tokarz narzędziowyFrezer narzędziowyŚlusarz remontowy

Poszukaj ofert, sporo ich...nie piszesz, co umie i kim jest z zawodu twój mąż, a to podstawa, jesli mamy ci pomóc....

Do góry