reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Olek, Zosia i Wiktor wszystkim razem i każdemu z osobna
najlepsze życzenia
aby każdy rok przynosił wszystko to,
co w życiu najpiękniejsze
radość, szczęście i miłość.

reklama
My również dziękujemy i życzymy wszystkim maluchom- solenizantom zdrówka i usmiechu!
Wczoraj mialismy mały zjazd rodzinny, wszystko się udało, nawet bez kłótni się obeszło;-). Cieszę się bardzo, super! Oluś to już ROCZNIAK:-D.

O matko, jakie te dzieciaki już duuuże! Oczywiście same serdeczności przesyłam! Jeszcze tylko Zuzka i Tymek czekają na roczniakowy tort!

Dziękujemy serdecznie za życzenia!:-) Bardzo nam miło, że pamiętacie. Było przyjęcie i tort i było fajnie:happy:
Wakacje miałam wakacyjne, ciągle gdzieś jeździłam z Zośką. Naprawdę wypoczęłam. Dziś z radością poszłam do pracy po przerwie sezonowej. Zosia kwitnie, nie gada, ale jest super, nosi kucyki, oczy jej błyszczą, tryska energią i jest bardzo mamowo-przytulińska:tak:

Wybaczcie, rzadko wpadam i pzregapiam te suwaczkowe wiadomości o urodzinach. Oczywiscie, wszystkim życzę ciepłego, cierpliwego stawania się większymi ludzieńkami, mamo, radości a tatusiom pieniążków.
U mnie ostatki sierpniowe, melancholijne bukiety zz dalii, deszcz na szybach i pozegnania. Rodzina wyjeżdża, odlatuje, odpływa. Zostajemy my i nasz dom. Hm, jak to powiedzial Włóczykij, są tacy co odchodza i tacy, co zostają.
Nieługo będe pisać do was wrzosowo- co ja mowie, to jest, piszę, juz mam wrzosy w koszyku!
W poniedziałek do pracy, od października na studia, mąż 41 lat kończy za dwa tygodnie i tak to leci....Pozdrawiam bialostockie panny, wpadne kiedyś!

Witam koleżanki Białostoczanki. Również jestem białostoczanką i tydzień temu urodził mi się cudny synuś Wiktorek. W związku z tym mam do was pytanko: Czy możecie mi polecić dobrego pediatrę, bo z tego z rejonu nie jestem zadowolona. Ktoś mi polecał np dr Annę Gryko z ul. Tuwima, może o niej coś któraś z was słyszała.
Będę wdzięczna za każdą radę i każdy namiar.
Pozdrawiam gorąco :-)

Witaj Nalia i gratuluje Wiktorka.Ja chodziłam do przychodni na Bema i w sumie byłam zadowolona ale chodzilam tylko i wyłacznie na szczepienia :-)jesli dzialo sie cos zlego mam fantastyczna Pania pediatrę niestety prywatnie ale osoba naprawde godna polecenia, jesli jestes zainteresowana moge podac namiary.

reklama
Krysiu poproszę o namiary na ta panią pediatrę, może sie przydać w kryzysowej sytuacji. Póki co chyba decydujemy sie na pediatrę z ul. Tuwima, znajomi polecili dr Piechocką. Może się sprawdzi, ponoć konkretna babka. Jutro mąż leci po deklarację do wypełnienia.

Do góry