reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

Gdy była u nas moja przyjaciółka Alicja ,Antek podczas oglądania książeczki "Gdy pojawia się rodzeństwo" zaczął przyjmować pozycję porodową jak pani z obrazka i mówić "Boli":-Dpowiem Wam , ze ubaw miałyśmy po pachy

reklama
kuzynka mojego D miała pessar i sama sobie go kupowała ,a w szpitalu jej tylko założyli
dziunka też mam problem z zostawieniem dzieci , jakoś tak się źle czuję z tym, mam nadzieje że mi to minie bo Kuba ma iść do przedszkola od sierpnia (o ile miejsce dostanie)

Ja w nocy mialam znowu sen ciązowy i znowu bylam w 20 tygodniu, obudzona z ręką w nocniku skąd ta ciąża, ze u lekarza nie bylam, ze witamin nie bralam, ze skąd taki wielki brzuch mam - okropne te sny mam!!!!

Banana czas mowisz? A ostatnio dziewczyny pisały ze po snach widac ze jeszcze nie czas ;p I jak ja mam te sny odszyfrowac?
i wiecie co......te sny mam straszne!!!!!!!!!! a całą ciążę cudowną!

reklama
Do góry