reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
jest w regulaminie kto am pierwszeństwo a dalej kolejnosc zgłoszen a juz jest po rekrutacji. Patrzyłam w marcu i nie było juz miejsc, wiec ktos musiał zrezygnowac. Ja wogole wysłałam w nadziei ze do wrzesnia to ktos przciez odejdzie a jak kolejnosc zgloszen to im szybciej tym lepiejKilolek na zdjęciach rzeczywiście super wygladaSuper, ze sie Zuzia dostała. Szybko dostałas odpowiedz.
troche mnie stresuje fakt, ze złobek dizała od 25 marca a oni juz maja 7 wolnyc miejsc, czemu az tylu ludzi zrezygnowało?? Pójdę to zapytam wprost, bo może cos tam nie tak jest. Chyba ze moze przyjeli a nie przeszly weryfikacji
ooo to może i nasz będzię mialU nas te żłobki z UE będą miały monitoring on-line.
Dziunka a mogłabys mi podesłac jakiego maila albo nazwe czy cos po cyzm mogłabym taki żlobek znaleźć, chciałabym porównac zasady działania
Agrafka Wasz żłobek też jest z tej dotacji "szansa na powrót do pracy?"
Chyba nie napisałam, ze dostałam maila od dyrektorki, ze wyraza zgodę na to by Zuzia przychodziła w okreslone dni później tylko musze się dogadac z wychowawca, jakies zasady trzeba bedzie ustalic zeby np nie wpadła wprost na drzemkę.
Dla nich to moze i lepiej jak przyjdzie dziecko na 4 godziny a nie 10 za ta sama kase nie?!
Ostatnia edycja:
No pewnie że dla nich lepiej. Monia wczoraj pierwszy dzień pracy miała w żłobku prywatnym, ma pod sobą jedną (!) roczną dziewczynkę (wiadomo, idzie z nią do innej grupy), i wszystkie maluchy bez problemu idą spać o 11:30 a wstają o 14 :-) o 15 Monia kończy pracę. Żyć nie umierać ;-)
http://www.zlobki.pozytywneinicjatywy.pl/index/1
http://www.zlobki.pozytywneinicjatywy.pl/index/1
GRATULUJE i trzymam &&& za szczesliwe, bezbolesne rozwiazanie :-)To chyba odpowiedni wątek żebym mogła się z Wami podzielić Naszym szczęściem, po wielu dniach walki, trudnych chwilach,
mogę głośno krzyczeć że bije we mnie drugie serduszko,
spodziewam się dziecka i jestem najszczęśliwszą osobą na tej ziemi.
to chyba odpowiedni wątek żebym mogła się z wami podzielić naszym szczęściem, po wielu dniach walki, trudnych chwilach,
mogę głośno krzyczeć że bije we mnie drugie serduszko,
spodziewam się dziecka i jestem najszczęśliwszą osobą na tej ziemi.
no to gratuluje i ciesze sie razem z toba!!!!!!!!!!!
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Etna super
gratulacje
Jak tak dalej pójdzie to się okaze ze tylko Marcel bedzie jedynakiem ;p
reklama
Etna supergratulacje
Jak tak dalej pójdzie to się okaze ze tylko Marcel bedzie jedynakiem ;p
Kochana nie martw się, bo i Martynkę czeka los jedynaczki niestety :-(
Podziel się: