reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
Kilolek na zdjęciach rzeczywiście super wyglada :tak: Super, ze sie Zuzia dostała. Szybko dostałas odpowiedz.
jest w regulaminie kto am pierwszeństwo a dalej kolejnosc zgłoszen a juz jest po rekrutacji. Patrzyłam w marcu i nie było juz miejsc, wiec ktos musiał zrezygnowac. Ja wogole wysłałam w nadziei ze do wrzesnia to ktos przciez odejdzie a jak kolejnosc zgloszen to im szybciej tym lepiej

troche mnie stresuje fakt, ze złobek dizała od 25 marca a oni juz maja 7 wolnyc miejsc, czemu az tylu ludzi zrezygnowało?? Pójdę to zapytam wprost, bo może cos tam nie tak jest. Chyba ze moze przyjeli a nie przeszly weryfikacji

U nas te żłobki z UE będą miały monitoring on-line.
ooo to może i nasz będzię mial
Dziunka a mogłabys mi podesłac jakiego maila albo nazwe czy cos po cyzm mogłabym taki żlobek znaleźć, chciałabym porównac zasady działania
Agrafka Wasz żłobek też jest z tej dotacji "szansa na powrót do pracy?"

Chyba nie napisałam, ze dostałam maila od dyrektorki, ze wyraza zgodę na to by Zuzia przychodziła w okreslone dni później tylko musze się dogadac z wychowawca, jakies zasady trzeba bedzie ustalic zeby np nie wpadła wprost na drzemkę.
Dla nich to moze i lepiej jak przyjdzie dziecko na 4 godziny a nie 10 za ta sama kase nie?!

Ostatnia edycja:
To chyba odpowiedni wątek żebym mogła się z Wami podzielić Naszym szczęściem, po wielu dniach walki, trudnych chwilach,

mogę głośno krzyczeć że bije we mnie drugie serduszko,

spodziewam się dziecka i jestem najszczęśliwszą osobą na tej ziemi.
GRATULUJE i trzymam &&& za szczesliwe, bezbolesne rozwiazanie :-)

to chyba odpowiedni wątek żebym mogła się z wami podzielić naszym szczęściem, po wielu dniach walki, trudnych chwilach,

mogę głośno krzyczeć że bije we mnie drugie serduszko,

spodziewam się dziecka i jestem najszczęśliwszą osobą na tej ziemi.

no to gratuluje i ciesze sie razem z toba!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry