reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

za ciążą to mi sie nie tęstni ale za porodem i noworodkiem to tak. Moja baba za 3 dni skończy pół roku, turla sie po całym mieszaniu i podkrada chłopakom zabawki a dopiero była taka malusieńa kruszynka, najmniejsza ze wszystkich i zwinięta w kuleczkę ehhhh

mary a Sonia i Borys to celowo tak wschodnio brzmią?

reklama
Lotka
Ja to pamietam tylko po pierwszej ciązy ze mi brakowało dzidzi w brzuchu , swiadomości i ruchu, hjakoś tak pusto sie zrobilo ale tym razem mam juz po dziurki w nosie tego "ananasa" - nieźle daj mi popalic... - taaaaaa, to tez juz nasza ostatnia ciąża....:tak:

To ja chyba jestem jakaś dziwna , bo za ciążą absolutnie nie tęsknie , o porodzie nie wspomnę a o okresie noworodkowym już wcale:happy:

Rodzeństwo.. bywa trudno , ciężko , wyczerpująco, ale dla pewnych chwil warto.:tak:
Budzimy się dziś i słyszę z pokoju dzieci Antka " Tu jest oko , miś , lalka ..". Wchodzę do pokoju a Antek leży w łóżku Alicji (wszedł po krzesełku) . Mała obok a brat pokazuje jej obrazki z książeczki. Muszę przyznać , że mnie zatkało. Wzruszające bardzo :tak:

reklama
Do góry