reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
gosiulek na pewno będzie dobrze. Trzymam kciuki &&&&&&. Pamiętasz co Twój znajomy ksiądz powiedział? Trzymaj sie tego i koniecznie bądź dobrej myśli, bo nerwy tu nie pomogą. Wiem ze łatwo powiedzieć. Jestem z Tobą całym sercem.

Gosiu bedzie dobrze, ja tez trzymam kciuki &&&&&&&&&&

Zobaczysz jak maluch zacznie rosnąc a w końcówce bedziesz juz miała dosc i pomyslisz nie raz zeby juz wyszedł :tak:

Ale też rozumiem Twoje obawy, u mnie kompletnie nic nie rosło poza pęcherzykiem. Chcieli nawet usunąć bo nic tam nie ma ........ ale intuicja podpowiadała mi ze bedzie oki o nie pozwoliłam. I widzisz? Chłop jak dąb :-D Będzie dobrze stosuj sie do zaleceń lekarza, odpoczywaj i pozytywnie myśl i bedzie dobrze ;-)

Gosiu to może jedz do lekarza, do szpitaka, no gdzie tam mozesz. Ja pojechalam i z reki mnie przyjęli. Wczesniej dostawalam tez duphaston i przestawalo mi krwawic po konskiej dawce. Później dostawałam swietne zastrzyki na podtrzymanie Kaprogest - szkoda ze go nie wiedziec czemu wycofali.

Kurde moze lepiej niech cos lekarz zrobi, zawsze to byłabys pod reką, no nie wiem :-(

Ja dzisiaj byłam w szpitalu.Lekarz się zaniepokoił zbyt małym pęcherzykiem.Dostałam duph, luteinę. i mam leżeć ale powiedział żebym logicznie do tego podeszła,że może być różnie...organizm może sam zadecydować. Chyba nie ma co jechać znowu?

reklama
Do góry