reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
Agrafko z okazji 2 miesięcy wyściskaj od e-ciotki Wojtusia, aby płakał coraz mniej, coraz bardziej stawał się kontaktowy i rósł chłopak Ci jak na drożdżach, byś nie miała z nim problemów zdrowotnych, a radość wypełniała Waszą chałupę.;-)

jak byłam nad morzem kupiłam do poczytania Claudię.Ciekawy jest artykuł o dzieciach.Tak w skrócie: żeby dzieci chwalić za postępy które już poczyniły a nie nagabywać i porównywać do innych dzieci bo to wcale je nie mobilizuje a u rodziców taka głupawka i pęd w udowodnieniu że jego akurat dziecko jest we wszystkim najszybsze,najlepsze ach i och.

Wojtusiu rośnij zdrowo!

kubus_puchatek

Kilolek​
ja myślę że to bzdura, bo mała je i śpi więc jest zadowolona, a za radą lekarki tylko rozciągniesz jej żołądeczek i jeszcze przesadzi się w drugą stronę.
U mnie było na odwrót ale u A w rodzinie potrafili powiedzieć ze powinnam dawać sztuczne bo Asia za dużo pije mleka z piersi (!) i pewnie ciągle chodzi głodna. Ale że była tłusta jak prosiaczek i to na samej piersi do 7 miesiąca to już nikt nie widział​
:sorry2:

reklama
Zamiast Świnka Peppa teraz bedzie Świnka Dziunka :-D

Poszlam dzis do mojego gina tak poza "normalna" wizyta, mial mi tylko wymaz na paciorka zrobic... pytal jak sie czuje i mu z glupia wypalilam, ze ok, ale mlody chyba upaly odczuwa, bo dawniej na maxa swirowal az mnie wnetrznosci bolaly, a teraz jakos spokojniejszy...
ale gosc spanikowal, od razu mnie na usg i z pol godziny badal serducho i przeplywy pepowinowe... juz sie widzialam w szpitalu dzisiaj, a maz na nocce z Tomkiem... no ale sie okazalo ze wszystko dobrze, mam tylko skierowanie ze w razie czego, jakichs dziwnych zachowan malego mam leciec na KTG.
no i jutro jade do lab zawieźć próbke, za dwa dni wyniki, a potem w nast środe normalna wizyta :-) kurka, chyba rodzic bede juz niedlugo, uwierzyc nie moge hahaha

Do góry