reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

pola Kuba to pewnie z wrażenia gorączka..
Ala moja też miala jak przyszłam ze szpitala i 2 dni ją trzymało.

Dziewczyny gdzieś pisałyście o stanikach do akrmienia ale nie mogę znaleźć.
Ja mam jeden stary Bravado po Ali, ale nadaje się już tylko po domu bo się strasznie sfilcował. Mam jeszcze jeden ładny z Happy Mum, no i jakieś 2 topy sportowe.
Musze dokupić przynajmniej jeden ładny czarny, polecacie coś ? Najlepiej bez fiszbin albo z jakimiś wygodnymi.

reklama
Pola super! Prześliczne te Twoje chłopaki

Co to musi być za przeżycie dla starszaka że aż gorączki dostaje :szok:, oby Kuba szybko wyzdrowiał

Wojtus ma poważny wzrok :tak:

Jak Ty się czujesz? Jak rana?

etna dzięki, ja się czuje w miarę. Nie narzekam, jakaś rozkojarzona jestem tym wszystkim ale poza tym w porządku. Rana trochę pobolewa ale nie ma tragedii, mniej wiecej takie samopoczucie jak po pierwszej cesarce więc est dobrze:-)

Kurcze dziewczyny przepraszam, ze ja tak tylko o sobie piszę:zawstydzona/y: na dniach na pewno wpadnę znowu w rytm;-)

etna dzięki, ja się czuje w miarę. Nie narzekam, jakaś rozkojarzona jestem tym wszystkim ale poza tym w porządku. Rana trochę pobolewa ale nie ma tragedii, mniej wiecej takie samopoczucie jak po pierwszej cesarce więc est dobrze:-)

Kurcze dziewczyny przepraszam, ze ja tak tylko o sobie piszę:zawstydzona/y: na dniach na pewno wpadnę znowu w rytm;-)

pola no daj spokój - wiadomo że o sobie :). ciesze się, ze ejsteś tylko rozkojarzona a nie w dołku jak ja byłam :)
Trzymajcie się :)

Agrafka, nie wiem, czy jeszcze Ci ta informacja potrzebna, ale moja Marta na początku piła około 40-60ml..
Martolinka, ale sobie Antek zabawę wymyślił:szok::szok:;-)
Polaa, ale Wojtuś jest ślicznusi, te pyzulki!!No i super fryzurka;-):-) Udali Ci się synowie!!!

maxwell potrzebna potrzebna :)
wczoraj odciągnęłam 80 ml, wow.. także porcję mam już zamrożoną.
Teraz tylko dylemat w czym ją podać :/ Myślałam o tej Calmie z Medeli, ale wiem że ztej butelki bardzo trudno pić, bo dziecko musi zassać mocno jak cycka, a Wojtek raczej na plastik w buzi reaguje nerwowo i nie wiem czy wogóle bedzie chcial spróbować.
Mam jeszcze zwykłe butelki Lovi i Avent, ale torchę się boję że cycka nie bedzie chciał, on malutki jeszcze przecież..
W sumie jutro musze wyjsc tylko na 1-1,5 godziny, więc chya nie bede tego mleka jednak zostawiać, jak go nakarmie przed wyjsciem to bedzie musiał wytrzymac i już ...

A napiszcie mi jeszcze o tych stanikach please.
Znalazłam taki - miałyście moze tej firmy: Biustonosz do karmienia Mama Cubana - Alles - biustonoszedokarmienia.pl

polaa sliczny czarnulek!! wydaje mi sie brdzo podobny do kubusia

agrafka ja nosze tylko alles. Jestem z nich super zadowolona, sa bardzo wygodne glowie dziecki silikonowym fiszbinom a poza tym bardzo wygodnie wyjmuje sie z nich cla piers (bo zniektorych to trzeba wyciagac)

reklama
Martolinka Agrafka co Wasz maluchy robia gdy nie spia? Zuzanka cas ktywnosci sedza n rekach no i to ja oczywiscie mam byc atywna, chodac. Zastanawiam sie czym mozna by tu ja zainteresowac. Niby posiedzi w bujaczku czy pod kruzela ze 2 minuty ale widze ze nie skupia na tym wzroku tylko odwraca glowe. Nie zalezy mi zeby gdzies ja rzucic i niech patrzy przez pol godziny tylko nie chce by moje rece to byl jedyny sposob na rozrywke dla niej. Moge ja co 2 minuty przekladac w inne miejjsce (skupis ie juz n 2 minuty?) czy cos jej tam podtykac tylko nie wiem na co ona jets gotowa. Zuelna pustke mam, nic nie pamietam. Ktos kiedys dawal link do takich fajnych faz rozwoju, tam bylo objasnione jak stymulowc diecko w kolejnych miesiacach ale czywisce ani nie wiem kiedy ani gdzie

Do góry