reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

a zauważyłaś kilolek, ze w żadnym serialu młoda mama nie karmi piersią ?
Ja nie widziałam tego nawet w "politycznie poprawnym" klanie :). W żadnym serialu który kojarzę, nikt nie karmi piersią.
Ale też mam te opinie w nosie, dla mnie cycek to jest super wygoda i bliskość. Chociaż chciałabym, zeby Wojtek umiał pić z butelki, zebym nie była aż tak przywiązana - albo żeby przynajmniej miał dłuższe przerwy w karmieniu niż Ala miała.

agrafka, mi sie wydaje, ze to przez to,ze to przeciez fikcja, to nie sa ich dzieci, tylko wynajete i nie moga ich karmic piersia, bo przeciez jak nie rodzily to nie maja mleka, a dzidzius nie chce ciagnac pustego cycka. poza tym, jako matka takiego dziecka, nie chcialabym, zeby ono ssalo cudza piers, z mlekiem czy bez.
chyba,ze faktycznie te aktorki byly w ciazy,a to sa ich wlasne dzieci, o czym niewiem, bo nie ogladam polskiej tv. :-)

reklama
W (bardzo) zamknietym albumie wstawilam zdjęce mojego brzuchola. Ostrzegam, ze to cos dla osob o bardzo mocnych nerwach ;-)

hmmm, kilolku,chyba wstawilas zdjecie do innego albumu, bo w naszym zamknietym go nie ma, a ja do drugiego nie mam dostepu:-(

agrafka, mi sie wydaje, ze to przez to,ze to przeciez fikcja, to nie sa ich dzieci, tylko wynajete i nie moga ich karmic piersia, bo przeciez jak nie rodzily to nie maja mleka, a dzidzius nie chce ciagnac pustego cycka. poza tym, jako matka takiego dziecka, nie chcialabym, zeby ono ssalo cudza piers, z mlekiem czy bez.
chyba,ze faktycznie te aktorki byly w ciazy,a to sa ich wlasne dzieci, o czym niewiem, bo nie ogladam polskiej tv. :-)

banana możliwe, ale w sumie przecież nikt nie każe pokazywać dokładnie ze dziecko ssie, jak są to noworodki czy małe niemowlęta to i tak czesto są lalki których prawie się nie pokazuje, za to zawsze pokazywana jest butelka. Właśnie specjalnie zwróciłam na to uwagę :)

mam już 6 miesięcy 2012-05-08 13.51.48.jpg

reklama
Do góry