reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
Lotka piękne imię, mój bracia to Maciej i Mateusz i strasznie podobają mi się oba imiona:tak:

MamaPatryka współczuję cholerstwa:wściekła/y:

edit. Zapomniałam dodać ze tak się przejęłam porodem Martolinki że znów mam urojoną ciążę :-D cycki bolą jak cholera, okres się spóźnia:rofl2::-p:cool2::-D

Byłam z pół godziny temu na takim niby pogotowiu ( przychodnia przyjmuje zamiast szpitala w święta i weekendy a także ma nocne dyżury)
Co mi powiedzieli... Wyszłam prawie z płaczem.
NIE UDZIELĄ MI ŻADNEJ POMOCY, BO JESTEM W CIĄŻY I NIE BĘDĄ BRAĆ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA PRZEPISANIE ANTYBIOTYKU (BO TE CO MOGĘ BRAĆ NIE MOŻNA W CIĄŻY):wściekła/y::no:

A jeszcze żeby było miło dopowiedziała,że BYŁO SIĘ ZABEZPIECZAĆ to nie byłoby takiego problemu! :szok:

Jutro mam sobie poszukać jakiegoś lekarza prywatnie. Tak mi powiedziała.

Lotka piękne imię, mój bracia to Maciej i Mateusz i strasznie podobają mi się oba imiona:tak:

MamaPatryka współczuję cholerstwa:wściekła/y:

edit. Zapomniałam dodać ze tak się przejęłam porodem Martolinki że znów mam urojoną ciążę :-D cycki bolą jak cholera, okres się spóźnia:rofl2::-p:cool2::-D
taaaaa, moze w koncu nie bedzie urojona ;-) no i trzeba by juz jakies dzieciaczki na 2013 zaplanowac, bo 2012 to tu mamy wysyp ;-)
Byłam z pół godziny temu na takim niby pogotowiu ( przychodnia przyjmuje zamiast szpitala w święta i weekendy a także ma nocne dyżury)
Co mi powiedzieli... Wyszłam prawie z płaczem.
NIE UDZIELĄ MI ŻADNEJ POMOCY, BO JESTEM W CIĄŻY I NIE BĘDĄ BRAĆ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA PRZEPISANIE ANTYBIOTYKU (BO TE CO MOGĘ BRAĆ NIE MOŻNA W CIĄŻY):wściekła/y::no:

A jeszcze żeby było miło dopowiedziała,że BYŁO SIĘ ZABEZPIECZAĆ to nie byłoby takiego problemu! :szok:

Jutro mam sobie poszukać jakiegoś lekarza prywatnie. Tak mi powiedziała.
rece mi opadly, co za chamstwo.... wspolczuje...

reklama
Dziunka - no właśnie jak tam plany co do 3 ;-)?
MamaPatryka - współczuję, szlag człowieka trafia na takie traktowanie ludzi gorzej jak bydło...:szok:, trzymaj się

Do góry