reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
Ja się nie boję że zapomniałam, bo właśnie chyba aż nazbyt dobrze pamiętam :)
Tylko patrzę na tą moją bystrą Alutkę, która jest taka samodzielna i o wszystkim można z nią pogadać i na takiego małego bezzębnego małego wyjca i myślę "o mamo..." :tak:

agrafka u mnie dzis był tataus z 2 miesiecznym małym synkiem...normalnie wszystkie jak wariatki sie na tego babla gapiłysmy :-) spał słodko a tata dumny jak paw że takie zainteresowanie.na szczescie tata był normalny i nie odganiał NAs..oczywiscie zadna z Nas sie nie nachylała nie głaskała ale patrzyłysmy jak w obraz :-)

także głowa do góry mały brzdąc spiący to tak samo piękny widok a zabki szybko wyrosną hihi

Potwierdzam, czas szybko leci... wczoraj sobie zasiedliśmy przy piaskownicy, patrzyliśmy na maluchy, które dopiero zaczynają stawiać pierwsze kroki. Nasze same się bawiły, latały, wdrapywały się na zjeżdżalnię, huśtawki... pomyślałam, że za rok będą samowystarczalne, my będziemy tłem ;-), trochę przykro mi się zrobiło, ale i miło na sercu, że z najgorszego będą odchowane :-D:-D Dwoistość mojej natury mnie zaskakuje.

Byłam dziś odebrać wyniki posiewu moczu i niestety wykryło u mnie E. coli :-(
Muszę czekać do poniedziałku na wizytę bo ten na wakacjach :-(.

Nie wiem czy i B nie musi mieć posiewu, bo może też ma i wtedy ciągle zarażalibyśmy się nią.

reklama
Ogólnie każdy ją ma ale jest w jelicie grubym (jak się źle podciera:crazy: to tak jest :baffled:)
Furagin w tym przypadku nie pomoże, trzeba brać antybiotyk:-( na szczęście zrobili mi antybiogram więc wiem jaki antybiotyk zwalczy to cholerstwo.

Do góry