reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

polaa zapomnialam, zaraz postaram sie wstawic

agrafka ja juz nie chodze na pac zabaw duzszy czas niestety. Wczoraj poszam, chopaki mnie namowii ae bya umowa ze musza sobie sami dawac rade. Juz byli tak wyposzczeni placykowo ze dziennie bawii sie tyko tam gdzie sami dawi rade.
Jak urodze to pojde na pac zabaw, obejde po miasta, sprawdzic co sie mienilo, bede latac od rana do wieczora

reklama
czekamy na zdjęcie brzuszków!!!Lotka już dała, a gdzie reszta?:-p:-)

reszta juz dała dawno tylko Lotka sie ociągała:cool2:

powaznie to chce jeszcze zrobic zdjecia Antka razem z brzuchem a czasu coraz mniej

Agrafka niech Wojtuś jeszcze siedzi w brzuszku. Wiem , ze trudno na siebie uwazać przy 2,5 letnim dziecku , ale próbuj;-)

odebrałam dziś wyniki moczu i HBS. Wyniki wszystkie ok co mnie bardzo cieszy. Zadnego białka , nadcisnienia , paciorkowca. Chyba umarłabym ze szczęścia , gdyby tym razem obyło się bez CC.

Jestem zawiedziona , ze Antek ostatecznie nie poszedł ze mną na USG. Jak byłam umówiona to mały zachorował a teraz to już nie ma sensu , bo na ostatniej wizycie obraz był bardzo niewyrazny a mała odwrócona plecami
Jutro wizyta na 9. zobaczymy czego sie dowiem

MArtolinka ja finalnie nie zabieram Ali na usg i 3d tez nie bede robić.
Chciałam jakieś łądne foty zrobić, ale szczerze mówić.. za każdym razem jak wchodze na stronę kochamylaurę i widzę, to piękne zdjecie Emilii w ciąży to mnie strach ogarnia, zeby nie zapeszyć. Wiem, ze to głupie...

Wiecie co, moja mama powiedziała mi, że na końcu ciąży z Gośką walnęłam jej tekst" co ma być to będzie" dotyczyło to porodu, zdrowia Goni itp. ( ja tego sobie nie kojarzę ) - na niektóre rzeczy nie mamy wpływu, a ja jeszcze dodatkowo ściągałam z netu opisy urazów poporodowych....:szok::szok::szok: więc miałam całkowicie walnięte podejście... także nie dziwię Ci się agrafko.;-)

ja planowałam brzuszkową sesję , ale ceny nieco nas odstraszyły więc sami po prostu zrobimy zdjęcia:tak: zdjęcia 3d gin robi mi w każdej możliwej okazji , film też mamy.
Wychodzę z załozenia właśnie "co ma byc to bedzie". Czy zrobię sobie sesję , czy nie zupełnie nie ma to znaczenia;-)

reszta juz dała dawno tylko Lotka sie ociągała:cool2:

powaznie to chce jeszcze zrobic zdjecia Antka razem z brzuchem a czasu coraz mniej

Agrafka niech Wojtuś jeszcze siedzi w brzuszku. Wiem , ze trudno na siebie uwazać przy 2,5 letnim dziecku , ale próbuj;-)

odebrałam dziś wyniki moczu i HBS. Wyniki wszystkie ok co mnie bardzo cieszy. Zadnego białka , nadcisnienia , paciorkowca. Chyba umarłabym ze szczęścia , gdyby tym razem obyło się bez CC.

Jestem zawiedziona , ze Antek ostatecznie nie poszedł ze mną na USG. Jak byłam umówiona to mały zachorował a teraz to już nie ma sensu , bo na ostatniej wizycie obraz był bardzo niewyrazny a mała odwrócona plecami
Jutro wizyta na 9. zobaczymy czego sie dowiem
a phi! ;-)
to teraz Wy dodajcie nowe, a ja znow sie poociągam ;-)

dziewczyny, czy widziałyście może coś takiego jak torba/nosidło z uszami które dałoby się włożyć do gondoli i w tym polożyć malucha ?
Tak żebym mogła wyjąć w tym śpiace dziecko i np. wejsc do żłobka i pomóc Ali się ubrać ?
Nie wiem czy coś takiego istnieje, chyba porpostu są takie wyjmowane lekkie gondole w niektórych wózkach...

reklama
Do góry