reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

polaa zapomnialam, zaraz postaram sie wstawic

agrafka ja juz nie chodze na pac zabaw duzszy czas niestety. Wczoraj poszam, chopaki mnie namowii ae bya umowa ze musza sobie sami dawac rade. Juz byli tak wyposzczeni placykowo ze dziennie bawii sie tyko tam gdzie sami dawi rade.
Jak urodze to pojde na pac zabaw, obejde po miasta, sprawdzic co sie mienilo, bede latac od rana do wieczora
no tylko sama sie nie wybieraj,pamieaj o mnie

hehe no metraz ma potezny naparwde :-)
oj sprawdza sie sprawdza, tu wasnie swiezo wyszam z lazienki wypacykowana :-) mysle ze sawi potwierdzi, ze na zywo wygadam koszmarnie ae to minie. Jak sie za miesiac wypieknie...
zmieniłaś sie bardzo od ostatniego spotkania,jestes opuchnięta bardzo no i to już końcówka wiec masz prawo tak wygladać....bym musiała zobaczyć Cię w ciażach z chłopakami i wtedy mogę oceniać i potwierdzac czy brzydko czy ładnie

reklama
hehehe rozwalasz mnie ostatnio kochana :-)
Ja sie mojego wczoraj pytaam czy mu krzywdy nie zrobilam, bo miedzy nami 40 kilo roznicy obecnie :baffled:

Ehh kiedyś mądry facet powiedział mi, że jak się kocha kobietę i z nią.... to niedoskonałości idą w kąt.;-) Także kg i inszymi rzeczami nie ma co się przejmować, chyba że macie estetę w każdym calu .... a nie sądzę byście za takiego wyszły;-);-)

maxwell ja tez normalnie jestem duzo ciezsza ale nie tyle.
Moj tesc ostatnio kazal A. dla wyrownnia sil zaozyc 50kilowy plecak :baffled: tronke przesadzil

kilolek no brzuszek pierwsza klasa:tak::tak: Jeszcze uśmiech i jak dla mnie rewelacja;-) to juz koncowka, dasz radę.
Napisałam, ze jak Ty wkleisz fotkę to ja też, wiec muszę sie z tego wywiązać:tak:
w weekend to zrobie, musze mojego poprosic, zeby mi cos zrobił.
Ale z drugiej strony wystarczy sobie wpisać w google słoń, wejść na obrazki i mozecie zobaczyc jak wygladam:zawstydzona/y:

Z wagą doganiam juz mojego powoli:tak:
W ciąży z Kubą na koniec mialam 9 kg wiecej od Niego.

martolinka obyś nie musiała leżec w szpitalu, dużo sexu Kochana i Alicja bedzie chciała sama wyjśc;-):-)

reklama
Kilolek brzuszek pierwsza klasa!!!;-)

Miałam ostatnie usg w gabinecie. Z małą wszystko w porządku. Wody AFI =15 więc wszystko wróciło do normy. Trudno było wymierzyć wagę , ale w okolicach 3600 tak jak Antek powinna mieć. łożysko II stopień dojrzałości, przepływy w normie.
Jeżeli nic się nie wydarzy to 23 mam się stawić rano do szpitala na KTG i umówimy się na położenie na patologii. Wszystko wskazuje na to , ze uda się urodzić SN chyba , że wydarzy się coś niespodzieanego typu zanikanie tętna itp. Lekarz zalecił dużo seksu , bo jeżeli coś ma pomóc to tylko to;-)
i zaskoczył mnie tym , że po CC można wywoływać poród. jak widać wszystko zależy od teorii lekarza i sytuacji

Ogólnie wszystko ok , ale ryczeć mi sie chciało , ze to wszystko mogłoby się samo zacząc. Znowu leżeć na patologii i czekać? a co z Antkiem .. chyba zeświruje

Ej ej ej glowa do góry!!!! bedzie dobrze zobaczysz nie ma innego wyjscia

Kilolku co ty chcesz od siebie mi sie bardzo podoba twoj calokształt:tak:

Do góry