reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejne dziecko

reklama
WSPANIALE!!!!!!!!!!!!!!!!!

bardzo się cieszę-GRATULACJE, UŚCISKI DLA DZIELNEJ MAMY I MALUTKIEGO SYNKA!!!!!!!!!!!!

ps. a to pierwsze "marcowe" młodsze rodzeństwo!!!!!!!!!! jupiiiii

Domi-teraz TY!!!!

WOW, Moonik gratulacje, fajnie, ze masz już za sobą, z Tadziem czekałaś dłużej, natomiast Jaś nadrobił :) i nie chciał, aby mama się dłużej męczyła, widzisz jaki wyrozumiały :):)

Czesc dziewczyny, dzieki za mile slowa!
Od wczoraj jestesmy w domu, sajgon póki co. Dzis jestem w nerwach, bo maly odp aru godzin bardzo slabo je, a teraz spi juz 3 godzine:confused:co wczesniej sie nie zdarzylo, no i nie wiem, do 21 dam mu czas, potem wybudze na jedzenie, bo sie naprawde martwie. Moze to zoltaczka, czy co...

A co do porodu - to pojechalam z delikatnymi skurczami, a wtrakcie badania na izbie przyjec odeszly mi wody:szok:No to jednak poród, juz nie byl owatpliwosci. N o ipotem zaczely sie okropnie mocne i bolesne skurcze. Ale jak sie okazalo, rozwarcia nie bylo. Polozna myslala, ze szybko pojdzie i powiedziala, zeby nie brac znieczulenia, bo skurcze sa tak mocne, ze zaraz pojdzie rozwarcie.
cd, potem, bo jas sieo budzil:-D

Podlaczam sie pod pytanie Eve:)

ale dni szybko leca,dopiero bylas w dwupaku a tu juz w domu z bejbikiem!!!

AZ MAM PRZEZ CIEBIE MOONIK WYPIEKI NA TWARZY!!! :)

reklama
moonik - super, że jestescie juz w domu! jak szybko!
podłaczam się do pytań dziewczyn i czekamy na cd. :-)

dziewczyny a Wy mnie nie denerwujcie! mam jeszcze czas! :eek:

Do góry