carolin - u mnie bezsenność + ból gardła i problemy z oddychaniem, które nie pozwalajązasnąć pomimo zmęczenia:-( Bylam wczoraj u laryngologa - no i szok, powiedzial, ze to cud, ze ja slysze i oddycham w ogóle. Po pierwsze: mam przegrode nosową bardzo krzywą, w zasadzie w poprzek. Po drugie: mam ponoć potworne obrzęki w nosie (to pewnie przez ciążę) i dlatego oddychanie przez nos nie wchodzi w ogóle w grę. Jak oddycham ustami, wysuszam gardlo,s tąd zapalenie i ból itd. no i się męczę. Jeszcze mi powiedzial, zebym sie starala przy porodzie nie krzyczec za duzo, bo sluzówkę mam zniszczoną, gardło jest w takim stanie, ze wrzaski je dobiją i potem to dopiero będzie mnie boleć:-szok:
Dzis bylo niezle, spalam 5 godzin w nocy, a potem dospałam od 8 do 10 rano, tak wiec naprawde czuje sie wyspana!
A jeszcze z rzeczy nieprzyjemnych: odkrylam u siebie żylaki sromu Dzis sie depilowalam i szok normalnie. Nieduże, nie bolą, no ale są i wyglądają jak wyglądają. Ehhh, nie chcę więcej byc w ciąży:----(
Dzis bylo niezle, spalam 5 godzin w nocy, a potem dospałam od 8 do 10 rano, tak wiec naprawde czuje sie wyspana!
A jeszcze z rzeczy nieprzyjemnych: odkrylam u siebie żylaki sromu Dzis sie depilowalam i szok normalnie. Nieduże, nie bolą, no ale są i wyglądają jak wyglądają. Ehhh, nie chcę więcej byc w ciąży:----(