reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejne dziecko

Matyldo jak miło, że zajrzałaś do nas:tak: Jak Ty się czułaś przez te prawie 9 m-cy? Nie mogę uwierzyć, że tylko 2 tygodnie Ci zostały, przecież Ty lada dzień możesz finiszować:szok: Trzymam kciuki za szybki i łatwy poród, no i życzę powodzenia:happy: Mam nadzieję, że pochwalisz się nam, jak już będziesz po:tak:

Gosiu ale Dominiś duuuży chłopak:shocked2: Ile on mierzy i waży? Bo jak na moje oko to on jest większy od mojego 1.5rocznego Oliego:-p Już ładnie siedzi, a już niedługo będzie biegał... czas biegnie jak szalony:sorry2: Nie będę się powtarzać, ale dzieci masz cudne:tak:

reklama
Matyldo jak miło, że zajrzałaś do nas:tak: Jak Ty się czułaś przez te prawie 9 m-cy? Nie mogę uwierzyć, że tylko 2 tygodnie Ci zostały, przecież Ty lada dzień możesz finiszować:szok: Trzymam kciuki za szybki i łatwy poród, no i życzę powodzenia:happy: Mam nadzieję, że pochwalisz się nam, jak już będziesz po:tak:

Wolfia generalnie czułam się świetnie:) Pomijając pierwsze miesiące kiedy miałam mdłości i byłam strasznie drażliwa.
Wakacje przeleciały szybko, nawet upały nie dały mi się we znaki jakoś szczególnie:))
Czuję się wielka, sapię jak parowóz ale jeszcze kilka dni wytrwam;)

Gosia śliczna na Twoja kruszynka:))) Oczy ma jak Emilka - poprostu bajeczne:)))))

No, Matylda, to Ty już za chwilę rodzić będziesz! Ale to zleciało!
Szybkiego bezproblemowego porodu życzę i zaglądaj do nasz częściej :-)

MAtylda szczęsliwego rozwiązania!! rany, jak ten czas leci:szok: pochwal nam się konniecznie, jak juz malenstwo przyjdzie na świat:tak::-)

Gosia Dominik cudowny:tak::tak::-) te oczka i jaki on podobny do Emilki:szok::tak: no udały się wam dzieciaczki, udały:tak::tak::-)

Hej Laseczki:)

Nasz bąbelek jest już z nami:)))
1 września o godz. 00.35 urodziłam przez cc Michałka:-)
Waga 3260 g, 53 cm, 10 pkt Apgar:tak:

Dzisiaj wróciliśmy do domu, zmęczeni, obolali ale bardzo szczęśliwi:)))
Na szczęście synuś wdał się w mamusię i nie nadużywa niepotrzebnie głosu, szczególnie w nocy:))))

Buziaki dla cioteczek BB:-D

Hej Laseczki:)

Nasz bąbelek jest już z nami:)))
1 września o godz. 00.35 urodziłam przez cc Michałka:-)
Waga 3260 g, 53 cm, 10 pkt Apgar:tak:

Dzisiaj wróciliśmy do domu, zmęczeni, obolali ale bardzo szczęśliwi:)))
Na szczęście synuś wdał się w mamusię i nie nadużywa niepotrzebnie głosu, szczególnie w nocy:))))

Buziaki dla cioteczek BB:-D

Wielkie gratulacje

reklama
Ogromne Gratulacje :-)

kwiaty.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry