reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kołdra...

punta

Fanka BB :)
Chcę kupić swoim pociechom łóżko piętrowe, ale do tego potrzebne będą mi też kołdy. Zastanawiam się tylko z czego są najlepsze i nad rozmiarem. Jesli chodzi o rozmiar to podejrzewam, że 140/200 byłby najlepszy, a z czego? Wełna, pierze...... Doradźcie...

reklama
My chwalimy sobie 4 pory roku.
Kupilismy w Jysku.
To dwie kołdry letnia i zimowa spięte razem.
Można je prać i rozdzielać.
Letnia cienka zimowa grubsza a razem bardzo gruba kołdra.

Dzięki za radę, też myślałam o zakupie kołdry tam, ale przegapiłam promocję, podobno były bardzo tanie....

No takie tanie że jak ostatni byłam w Jysku to cena wynosił 199 zł.

Ja kupowałam latem za 75 zł w super promocji na otwarcie sklepu.
Cieszę się że nie słuchałam małża bo teraz byłby problem.
Czekam do lata bo jeszcze jedną chcę dokupić.

Ja posiadam kołdry z Ikei dla całej rodziny z wypełnieniem syntetycznym. Bardzo sobie chwalę, bo można prać w pralce na 60 st. Szybko schną, sa lekkie, w praniu nie zbijają się. Czasem jak nie nadążałam zmieniac poszewek, bo były częste przygody nocne:sorry2: to dzieci spały bez i tez sie to sprawdziło. Można kupić na promocji, lub na przecenie (róznica w cenie szlona w jakośi żadna) przy wyjściu ze sklepu, tylko nietety na jedno i drugie trzezba polować:dry:

U mnie smyk śpi pod kołdrą wełnianą, dodam że nawet bez powlekania. Śpi pod nią zarówno latem jak i zimą. Myślę że to niezłe rozwiązanie, jednak dobra kołdra wełniana to niestety spory wydatek.

Koldra wełniana jest supre i w sumie mozna z niej dlugo kozrzytac...ale rzeczywiscie to dosc duzo kosztuje...

Powiem wam tak , zajrzałam na allegro żeby kupić kołdrę i zaryzykowałam kupiłam kołdre za 34 zł z silikonowego wypełnienia rozmiar 160/200 , minął rok i kołdrę piorę co 2 tygodnie , dzieciaczek śpi bez oblekania.
użytkownik "zppswit" ma niskie ceny a jakość towaru kosmos, zrobił mi też kołdry poduszki i pościel pod wymiar 220/240 to jest rozmiar :))
Nie wierzę od tego czasu Jyskom Ikeom itd , ceny mają wysokie a jakość taką sobie.
:blink:

Zdecydowanie polecę kołdry wełniane, wygodne i łatwe w utrzymaniu czystości. Ja używam kołdry firmy InterWidex i jestem zadowolona. Wełna dobrze wpływa na organizm i do tego dotlenia go. Raz miałam kołdrę z Jyska i nie byłam zadowolona, może trafiłam na gorszy egzemplarz, ale jakość zostawiała wiele do życzenia.

reklama
Hej
Wiesz mogę Ci polecić stronę z producentem kołder SAWARO Znajoma mówiła że jest tam świetna obsługa i robią kołdry w każdym rozmiarze

Do góry