reklama
silunia no po prostu widziałam co z plastikowej zostało
belgrano, moja Alka już jeździ w foteliku rowerowym, mamy pożyczony od znajomych, chyba jakiś "bezfirmowy", pierwszy raz się bała (ała, bam cały czas powtarzała), ale za chwilę już jej się spodobało, wiatr we włosach, te sprawy....:-)
belgrano, moja Alka już jeździ w foteliku rowerowym, mamy pożyczony od znajomych, chyba jakiś "bezfirmowy", pierwszy raz się bała (ała, bam cały czas powtarzała), ale za chwilę już jej się spodobało, wiatr we włosach, te sprawy....:-)
Macie na bagażnik czy na kierownice? No i jak ten fotelik trzyma w pasach? No i jak osłania przy ew. spadku roweru bo to zawsze jest mozliwe. Szukam na allegro używanego ale prawie nic nie ma, chyba zostanie tylko nowy:-).
bagażnik jest na tylnym kole, przymocowany do rury, tej co siodełko, jest dość wysoki i zachodzi na boki więc dość mocno Alkę "otula", pasy są regulowane już po zapięciu więc można mocno ściągnąć, a w razie upadku wiadomo... zawsze niebezpiecznie, niestety, trzeba mocno uważać
Domiska
Sierpniowa Mama'06
M
Majka01
Gość
Domiśka łózko wygląda super ale jest bardzo wysokie, nie boisz się że Mała ci spadnie?
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Domiska, ale czad! :-) Szantusia bedzie spala jak krolewna :-) Super!
Podziel się: