nasz rowerek tez stoi w kącie... od czasu do czasu julka mnie męczy, żebym ja w nim przewiozła... no ale wiosna idzie więc w końcu do czegoś się przyda:-) no i mamy taki ROWER ROWEREK TRÓJKOŁOWY ARTI WIEWIÓRKA W-wa!!! (324425197) - Aukcje internetowe Allegro tylko w jasnoniebieskim odcieniu
reklama
ROWEREK BOMIKO HAPPY BABY DREAMS,NOWOŚĆ,W-wa (310060163) - Aukcje internetowe Allegro my kupilismy taki i powiem wam ze jest super steruje sie dosc dobrze i do lasu jest swietny bo ma duze kolka
dzięki za linka, bardzo mi się podoba:-) no i cena przyzwoitaROWEREK BOMIKO HAPPY BABY DREAMS,NOWOŚĆ,W-wa (310060163) - Aukcje internetowe Allegro my kupilismy taki i powiem wam ze jest super steruje sie dosc dobrze i do lasu jest swietny bo ma duze kolka
Domiska
Sierpniowa Mama'06
Domiśka fajne te "mebelki"
A ja się przymierzam do kupna piaskownicy. Chyba zakupimy taką SMOBY - PIASKOWNICA MOTYLEK Najtaniej od SS) (345071925) - Aukcje internetowe Allegro
A ja się przymierzam do kupna piaskownicy. Chyba zakupimy taką SMOBY - PIASKOWNICA MOTYLEK Najtaniej od SS) (345071925) - Aukcje internetowe Allegro
jak dla mnie bomba
ehhh szkoda, ze nie mamy własnego podwórka:-(
reklama
Domiska
Sierpniowa Mama'06
super piaskownica! bardzo fajna i widac ze praktyczna!!! dla mnie extra!
eh no tak lato idzie trzeba pokupowac jakies rzeczy na dwor
eh no tak lato idzie trzeba pokupowac jakies rzeczy na dwor
Podziel się: