reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

falbala akurat kupowałam w sklepie, ale to bez znaczenia, zapłaciłam 99 zł, jest rewelacyjny, częściej w tym teraz Alka jeździ niż w deltimie (bo deltima jeszcze nie zdemontowałam dla wyższej wagi), są różne kolory, więc na pewno coś ładnego wybierzesz, polecam szczerze, jest głęboki i szeroki:-)
piaskownicę plastikową już mieliśmy przy Wojtku, chyba plastik był coś nie teges, bo się szybko bardzo brzydka zrobiła, ja wybrałam na Allegro taką, może na dzień dziecka się uda kupić...
SUPER PIASKOWNICA OD PRODUCENTA-PROMOCJA!!! (350695846) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Domiska, ale sliczne mebelki! :tak:

AgaMonika, fajna ta piaskownica, ale bedziezsz musiala 10 razy dziennie wode wymieniac jak zrobisz tak jak na stronce, ze z jednej strony pisaek, a z drugiej woda ;-):-)

Bedytka, my tez mamy drewniana piaskownice, ale jeszcze nie skrecona lezy w garazu od zeszlego roku :-p

Falbala ja również mam ten fotelik. Jest wygodny i ogólnie dobrze sie sprawuje, jedyny minus dla mnie to jest taki że nie można go postawić w zupełnie pionowej pozycji. Może to też wina trochę moich siedzeń w samochodzie, ale u mnie Oliwka troszkę się denerwuje że takiej trochę leżącej pozycji jeździ. A mam go na maxa "wyprostowanego"

Majka to na pewno od siedzeń w aucie zależy, moja Alka (fotelik zamontowany w thalii) siedzi bardziej w pionie niż w deltimie:tak:

silunia taką kupiłam: PIASKOWNICA DREWNIANA 120x120x20 Z POKRYWĄ TANIO! (373910785) - Aukcje internetowe Allegro
jak chcesz zobaczyć jak wygląda plastikowa piaskownica po kilku sezonach to mogę zrobić zdjęcia z bliska - koszmarek, a tak mam nadzieję, że jak dobrze zaimpregnujemy tą drewnianą to dłużej posłuży, zresztą chcemy też drewnianą huśtawkę kupić... wiem, wiem zjeżdżalnia plastikowa, ale planuję ją na jesień do domu zabrać z powrotem:tak:

nie no bedytko ful wypasik, sypnijcie jakims niezlym kolorkiem i bedize cudo
wiesz myslalam, ze platikowa taka bardziej praktyczniejsza, ale slowo eksperta , ciebie, jest dla mnie swiete....Alka bedzie miec raj:-)

reklama
Bedytko, my tez mamy drewniana, tyle ze bez tego przykrycia (a szkoda) :tak: Mysle, ze starczy na dluzej niz na 1 sezon ;-):-) Super!

Do góry