Wiem. Te na allegro przeglądałem tylko jak z ich solidnością. szukam małego i lekkiego, złozyc i na plecy:-). Myslałem ze ktos z was ma sprawdzony. Byłem w sklepie i oglądałem kilka, tylko jak to sie sprawdza w terenie:-))).
reklama
ooo, ja też szukam spacerowki parasolki
przede wszystkim lekkiej, bo Piotrek i tak glownie chce chodzic sam, no ale na dluzszy spacer to by sie jakis wozek przydal. tylko ganianie za dzieckiem z 8 kg wozkiem jakos mi sie nie widzi...
Bedytko ile wazy ten Twoj Delti Duck?
przede wszystkim lekkiej, bo Piotrek i tak glownie chce chodzic sam, no ale na dluzszy spacer to by sie jakis wozek przydal. tylko ganianie za dzieckiem z 8 kg wozkiem jakos mi sie nie widzi...
Bedytko ile wazy ten Twoj Delti Duck?
oooo Belgrano ten mój to na pewno nie na plecy jak na spacer na nogach to bez wózka a swoja droga to taka typowa parasolka kilogramowa tez by nam sie przydała ale taka kilowa z rozkładanym oparciem to chyba tylko w erze;-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ja na momencik dzisiaj :-)
Zobaczcie sobie na allegro wozek Titanium Baby - leciutki, podobny do Quinny Zapp, ale oparcie rozklada sie w kilku pozycjach - moi znajomi maja i jest naprawde swietna
Ja jak uda mi sie sprzedac moje dwa wozki na wiosne, to tez go kupie :-)
Zobaczcie sobie na allegro wozek Titanium Baby - leciutki, podobny do Quinny Zapp, ale oparcie rozklada sie w kilku pozycjach - moi znajomi maja i jest naprawde swietna
Ja jak uda mi sie sprzedac moje dwa wozki na wiosne, to tez go kupie :-)
dzustta
Mama sierpniowa'06
Sandra nawet fajny i leciutki wózeczek. Jak nie przepadam za 3kołowcami to ten jest ok..........................podaje link z jego zdjeciem i opisem
Titanium Baby Spider NOWOŚĆ kolekcja 2008 (304526212) - Aukcje internetowe Allegro
Titanium Baby Spider NOWOŚĆ kolekcja 2008 (304526212) - Aukcje internetowe Allegro
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dzieki Dzustta za link Nie chcialo mi sie szukac
Wozek naprawde godny polecenia.
Wozek naprawde godny polecenia.
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
no ja to za zaoszczedzone pieniazki kupilam koldry ..... hehe ;-) dobrze sie spi pod nimi.
Ja tez sie zastanawialam nad spacerowka. Bo niby Mati sam posuwa, ale czasem nawet i wygodniej kloca wrzucic do wozka i szybciej dojechac gdzies na miejsce.
Tylko teraz sie tak zastanawiam, co jak sie urodzi drugie.
Jak to rozwiazac? Pachac gleboki i spacerowke?
Hmm.... trzeba pomyslec.
Ja tez sie zastanawialam nad spacerowka. Bo niby Mati sam posuwa, ale czasem nawet i wygodniej kloca wrzucic do wozka i szybciej dojechac gdzies na miejsce.
Tylko teraz sie tak zastanawiam, co jak sie urodzi drugie.
Jak to rozwiazac? Pachac gleboki i spacerowke?
Hmm.... trzeba pomyslec.
reklama
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
bedyta - sluszna uwaga. Nie pomyslalam,ze moje dziecko przeciez rosnie ..hehehe
Podziel się: