reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

Wiem. Te na allegro przeglądałem tylko jak z ich solidnością. szukam małego i lekkiego, złozyc i na plecy:-). Myslałem ze ktos z was ma sprawdzony. Byłem w sklepie i oglądałem kilka, tylko jak to sie sprawdza w terenie:-))).

reklama
ooo, ja też szukam spacerowki parasolki
przede wszystkim lekkiej, bo Piotrek i tak glownie chce chodzic sam, no ale na dluzszy spacer to by sie jakis wozek przydal. tylko ganianie za dzieckiem z 8 kg wozkiem jakos mi sie nie widzi...

Bedytko ile wazy ten Twoj Delti Duck?

oooo Belgrano ten mój to na pewno nie na plecy:no: jak na spacer na nogach to bez wózka a swoja droga to taka typowa parasolka kilogramowa tez by nam sie przydała ale taka kilowa z rozkładanym oparciem to chyba tylko w erze;-)

Ja na momencik dzisiaj :-)
Zobaczcie sobie na allegro wozek Titanium Baby - leciutki, podobny do Quinny Zapp, ale oparcie rozklada sie w kilku pozycjach - moi znajomi maja i jest naprawde swietna :tak:
Ja jak uda mi sie sprzedac moje dwa wozki na wiosne, to tez go kupie :-)

no ja to za zaoszczedzone pieniazki kupilam koldry ..... hehe ;-) dobrze sie spi pod nimi.

Ja tez sie zastanawialam nad spacerowka. Bo niby Mati sam posuwa, ale czasem nawet i wygodniej kloca wrzucic do wozka i szybciej dojechac gdzies na miejsce.
Tylko teraz sie tak zastanawiam, co jak sie urodzi drugie.
Jak to rozwiazac? Pachac gleboki i spacerowke?

Hmm.... trzeba pomyslec.

Ipanema nim się drugie urodzi to Mati już o wózku zapomni, więc problem masz z głowy;-)
Leyna delti duck waży 4,5 kg, był z nami w Grecji, leciutki, ładny i się sprawdził:tak:

Fajny tylko troche za drogi jako dodatkowy sprzęt dla dzieciaka uzywany sporadycznie na wycieczkach:-))) Ale ładny jak na 3.

reklama
Do góry