reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

reklama
a do nas przyjechał dzisiaj jeździk, superowy, kolory takie mocne jak na zdjęciu, jest tylko jedno ale..... Alka już teraz do pedałów dosięga, więc aga zastanów się, bo Twoja Ewcia większa od Alki:-D:-D:-D
ps. zdjęcia na "rosnącym"

bedyta - super zabawka. i taka funkcjonalna, takie jak lubie. Co do ceny, no to faktycznie wysoka. ALe z drugiej strony ... jak na taka funkcjonalnosc i tyle zastosowan to mozna byloby sie skusic.

Wyslalam linka do meza ... hehe, zobaczymy czy zalapie ;-)

Informuj na bierzaco jak sie twoje malenstwo tym bawi.

bedyta - super zabawka. i taka funkcjonalna, takie jak lubie. Co do ceny, no to faktycznie wysoka. ALe z drugiej strony ... jak na taka funkcjonalnosc i tyle zastosowan to mozna byloby sie skusic.

Wyslalam linka do meza ... hehe, zobaczymy czy zalapie ;-)

Informuj na bierzaco jak sie twoje malenstwo tym bawi.
wkleiłam zdjęcia na wątku "rosnącym", jak na razie Ali się podobało:-D mi też, chociaż to niby kupa plastiku, ale ładnie wykonany i kolorki takie świeżutkie;-) ale cena.... mogłaby być niższa;-)

my rowniez dostalismy fotelik, "deltim maly podroznik" i wiecie co mam troche mieszane uczucia:baffled: bo jego 3 pozioma regulacja oparcia, brzmiala przekonywujao i myslalam,ze bedzie tam pozycja pol lezaca, a ta malo ma z nia wspolnego:baffled::eek: i to bylby nawiekszy minus:baffled:

w sumie do spania sa lozka, no ale ten fotelik moglby sie bardziej odchylac do tylu....;;;;;;;;poza tym aby odchylic dziecko do rzadanej pozycji tzra sie neizle nameczyc i nie da rady zrobic tego podcza sjazdy, ech te kupowanie przez neta:baffled:.

aaaa no i troche techniki i z R. sie gubimy:baffled: otoz, Bedytko lub Reene powiedzcie mi do czego sluzy na lince ta czerwona raczka, pod fotelikiem, oraz te dodatkowe "chyba pasy":confused:

Redaktorka, ale jak fotelik położysz na siedzeniu w samochodzie, to on jest trochę bardziej odchylony niż jak stoi na podłodze:tak: ;-) , poza tym myślę , że w innych fotelikach tego typu takiej prawdziwie półleżącej pozycji nie ma, no bo po prostu siedzenie w samochodzie to uniemożliwia. Pomyśl, jakby dziecko mogło leżeć w takim foteliku stojącym na siedzeniu samochodu-chyba nie bardzo.;-) :-) A ta czerwona rączka, jest po to żeby się pas nie przesuwał, to taki, jak mi tu mąż podpowiada:-p , "ogranicznik pasów". W instrucji montażu fotelika dla grupy I pisze obok rysunku nr 2:" W przypadku gdy samochód nie posiada blokady przesuwu pasów bezpieczeństwa to należy zastosować klamrę blokujacą (dołączona do zestawu)" A te dodatkowe pasy, które były oddzielnie, to są dla większego dziecka (grupa III), przez ten pas przechodzi dopiero pas od siedzenia samochodu (rys. 24) . Ja generalnie z tego fotelika jestem bardzo zadowolona.:tak:

:tak:Tak RENEE ma racje w żadnym innym foteliku z regulowanym oparciem nie odchylimy oparcia dużo. Ja mam Romera z regulowanym oparciem i też byłam zaskoczona że tak mało się odchyla ale tak jest ze wszskimi

reklama
Dzieki Reene:tak::tak::tak:, no a ja szukalam tych ogranicznikow, i myslalam,ze nie dolaczyli, ech ciemna masa ze mnie:baffled: no i troche mnie uspokoilyscie z tym odchyleniem, bo myslalam,ze tylko ja mam jakies;-);-)

Do góry