reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

Bedyta fajna rzecz ten chodzik ale cena już mniej zabawna;-)ale jak na tylu rzeczach zaoszczędziliście to mozna sobie pozwolić:tak:
my niestety wszystko musimy kupować:no:

reklama
Bedytko ten rowerek jest super :-) widziałam coś podobnego w niedzielę, jak byliśmy z małym na spacerku i bardzo mi się spodobało. tylko ta cenaaaaaaa :no:

Leika - my chcielismy maxi cosi , ale okazalo sie , ze sa ( z pasami pieciopunkktoeymi, kilkoma pozycjami itd. ) tylko do 18 kg. , pozniej do 36 kgsa juz ale takie siedziska w ktorych sie uzywa pasow samochodowych ....a my chcielismy wlasnie fotelik od 9-36 kg wiec maxi cosi odpada ...wejdz sobie na ich stronke sa wszystkie modele dobrze opisane ...Jeremi ma taki fotelik 9 ale tylko do 18 kg. ) i jak go widzialam to jest super ...zreszta tutaj w sklepach najczesciej go polecaja w tej grupie kilogramowej 9-18 kg.

Bedyta- swietna rzecz ...bardzo mi sie podoba

A kupuje któraś z Was fotelik Maxi Cosi?
ja sie zastanawiam bo oczywiscie jeszcze nie zmieniliśmy fotelika. sama nie chce nic kupowac a mój chłop wiecznie w robocie siedzi.teraz mam maxi cosi do 13 i jestem bbbbbbbbbaaaaaaaardzo zadowolona .

bedyta no poprostu cudne to cudo. cena rzeczywiscie nie mała ale my tez zaoszczędzilismy na wielu rzeczach wiec moze M. namowie zwłaszcza ze on ma lekkiego hopla na punkcie swojej córuni.

bedyta- super sprawa ten chodzik.. bardzo nam się spodobał....

co do fotelika... moja żaba jeszcze bez problemu mieści sie w tym starym...ale w sumie- mała waży ok 7 kg, a ten nasz jest do 13... także myślę,że dopiero jesienią zakupimy nowy... chociaż ostanio kuzyn mojego P. zaproponował nam fotelik chicco po swoim 4 letnim synku - chyba coś w tym rodzaju fotelik chicco 9-18
jak dla mnie bardzo fajny...wiec w sumie chyba weźniemy...a i kaski troche zaoszczędzimy:tak::tak:

cieszę się, że Wam też się podoba to "jeździdło", zobaczymy tylko co Alka na nie powie, jak tylko przyjdzie paczka to zaraz zrobię fotki, a co do ceny to na prawdę kosmiczna, nigdy nie myślałam, że aż tak mi odbije;-) ale zamknęłam oczy i zrobiłam przelew, z konta mojego chłopa:-D:-D:-D

reklama
Bedytko bardzo fajne jest w tym jeździku to, że można go przerobić na rowerek. z moich lat dziecięcych pamiętam, że ja zajeżdżałam Balbinkę :tak:

Do góry