reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kochani Tatusiowie

Mysia ...chyba sporo mialas tego pastowania :sorry2: wspolczuje...ale tacy sa mezczzni nie patrzą, na pewno chcial dobrze twoj Tomo.

Salon 35 m2, korytarz, 18m2 i mały pokój 18 m2...nie wspomnę o podłogach w łazience , kuchni i ganku...najpierw myłam, poźniej nacierałam panele pasta.....ale czy on chciał dobrze..to wątpie...

reklama
tatus sie postarał:rofl2:
dostałam 3 metrowe bordowe róze z laurka samorobna w srodku od KONRADKA:-)
i 3 bordowe 30 cm róze od SARUNI(dał jej mowiac masz sarunia dla mamy a mała mi je dała......:szok::-) normalnie sie popłakałam..........

Wow Agusia.:tak:
Ja dostałam bombonierke,pyszne czekoladki.
Poza tym mąż wyjątkowo sie o mnie troszczył.Byłam dziś w kiepskim stanie,w nocy taki ból brzucha,że mąż mnie wyciągał z łazienki(dosłownie).Chyba stres...:baffled:

No u mnie w takim dniu jak dziś to już tatuś się nie musi starać, starszaki biorą Oliwkę i składają mi z nią życzenia i dają kwiatki i prezent.
Dziś dostałam kwiatka i kubki, które mi się podobały w sklepie,a Paulina była wtedy ze mną, więc widziała, że je oglądam :tak:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ja nie dostałam nic

tatuś sie nie postarał...jak zwykle, dobrze, że dla naszych mam kupiłam, bo też by zapomniał

No u mnie w takim dniu jak dziś to już tatuś się nie musi starać, starszaki biorą Oliwkę i składają mi z nią życzenia i dają kwiatki i prezent.
Dziś dostałam kwiatka i kubki, które mi się podobały w sklepie,a Paulina była wtedy ze mną, więc widziała, że je oglądam :tak:
u mnie też tatuś już nie musi mobilizować:-):tak:Prezent dostałam od dziewczynek już w weekend, bo dziś Madzia wyjechała na wycieczkę z samego rana. Dostałam notes, długopis i zawieszkę do telefonu, wszystko z myślą o nowej pracy (mam nadzieję, że pracę dostanę:-D). Życzenia składały też obie:tak:

ja też nic :no:

ale Emilka dziś ładnie spała dała mi wypocząć ;-)i na wieczór też odrazu zasneła więc to jakby mały prezencik od niej ;-)żeby mama wypoczeła ;-)

no niestety Filp wręcz przeciwnie, popołudniu spał tylko 1,5 h a wieczorem o 22:30 zasnał:baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry