reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kochani Tatusiowie

Mysia a kiedy mniej więcej się przeprowadzacie?
Nuśka a Wy... na jakim jesteście etapie z kredytem i developerem? Ja miałam jechać jutro klepnąć umowę przedwstępną, ale na razie ciągle ją analizują i pewnie dopiero po długim weekendzie pojadę.

reklama
mysia głowa do góry.. ja to Wam zazdroszczę że to tak szybko będzie, super! :)
Filipek będzie miał od razu swój pokoik, czy będziecie go później urządzać?

mysia głowa do góry.. ja to Wam zazdroszczę że to tak szybko będzie, super! :)
Filipek będzie miał od razu swój pokoik, czy będziecie go później urządzać?

no niestety, narazie jeszcze wspólny, bo wykończyliśmy tylko dól...a tam jeden pokój tylko ...no i salon, ale nie chce sie tam z całym bajzlem pakować...poza tym troche jeszcze wygodniej, mieć go na oku :tak::tak:

szybko nie szybko...3 lata z moimi rodzicami mieszkaliśmy, jak dla mnie o 3 za duzo

Super Mysiu, ze juz tak blisko:tak:

Wczoraj widzialam ze na dzialce ktora ktos nam podkupil ruszyla budowa. az sie rozplakalam, tak mi sie przykro zrobilo:-(

Super Mysiu, ze juz tak blisko:tak:

Wczoraj widzialam ze na dzialce ktora ktos nam podkupil ruszyla budowa. az sie rozplakalam, tak mi sie przykro zrobilo:-(

Tak szybko? To chyba musiała byc juz dużo wcześniej sprzedana, bo załatwienie pozwolenia na budowę trochę trwa..

Tak szybko? To chyba musiała byc juz dużo wcześniej sprzedana, bo załatwienie pozwolenia na budowę trochę trwa..

Dokładnie..pewnie sprzedana była wcześniej...same papiery ze sprzedażą sie plączą, później pozwolenie to trochę czasu..u nas od zebrania papierków i gotowego planu zeszło przeszło dwa miesiące zanim wszystko sie udało załatwić..

No Matylda, wiem coś o tym, mój wujek tak pobudował cały dom, prawie wykończony i to do tego w górach, jako pensjonat, i miał kontrole(jacyś zyczliwi) i sie okazało, ze bez pozwolenia budował..miał sprawe w sadzie, i dostał kare 150 tyś, lub rozbiórka...:tak::tak:

reklama
Mój A. jest kochany, obkupił nas, że hej:-DDostałam 4 bluzeczki, sukienkę-tunikę, ulubione perfumy tresor z wolnocłówki, świeczki, no i buddę, Madzia dostała dwie bluzeczki, sukienkę-tunikę, bluzę nike, słonia na szczęście. a Wikusia komplecik letni czerwony ze słoniem z przodu. No i sporo tajskich przypraw, zupek, panierek, herbat i takich duperelek:laugh2:

Do góry