reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kochani Tatusiowie

reklama
Ale.. żeby była równowaga, to musze też mojego Jacka pochwalić, bo od kilku dni już sam kąpie Milenę w dużej wannie w łazience i całkiem sprawnie mu to idzie. Mała jest bardzo zadowolona :tak: Tylko śmiać mi się chce jak mówi, że krępuje go mycie pipki :-D:-D:-D:rofl2:

Ale.. żeby była równowaga, to musze też mojego Jacka pochwalić, bo od kilku dni już sam kąpie Milenę w dużej wannie w łazience i całkiem sprawnie mu to idzie. Mała jest bardzo zadowolona :tak: :-D:-D:-D:rofl2:

U nas próby mycia w wanie Filipa zakończyły się wielkim krzykiem...:sick::sick::sick:a tak bardzo uważałam, żeby wszystko przypominało kąpiel w wanience...i nic z tego...:no::no::no:a mały tak chlapie, ze niedługo to w dom powódź będziemy mieć po jego kąpieli

mysia23 u nas nie od razu było tak różowo, przez pierwsze 2 dni mała marudziła i była trochę wystraszona, ale szybko się przyzwyczaiła i teraz, jak Jacek nalewa wody do wanny a ja biorę ją już nagusieńką na ręce i czekamy aż kąpiel będzie gotowa, to Milenka śmieje się jak patrzy na tą wannę, zero strachu po 3 dniach :tak:
A może spróbowałabyś włożyć wanienkę do dużej wanny? Fili troszkę oswoiłby się z łazienką, a równoczesnie powinien czuć się bezpiecznie w swojej wanience?

W naszej wanience nie mozna Oliwce porządnie włosów spłukać, bo jest bardzo krótka (mam regał kąpielowy). Pewnie niedługo wystawię ją na Allegro, a mała będzie się kąpać w brodziku pod prysznicem (nie mam wanny). Oli już dobrze siedzi, więc można w niedługim czasie pomyśleć o takim rozwiązaniu.

W naszej wanience nie mozna Oliwce porządnie włosów spłukać, bo jest bardzo krótka (mam regał kąpielowy). Pewnie niedługo wystawię ją na Allegro, a mała będzie się kąpać w brodziku pod prysznicem (nie mam wanny). Oli już dobrze siedzi, więc można w niedługim czasie pomyśleć o takim rozwiązaniu.

Ja mam zwykłą wanienkę i kładę ją do brodzika pod prysznicem :tak: mamy duży prysznic więc pasuje idealnie;-) W brodziku jakoś nie widzi mi się jej kąpać :no:

Ja mam zwykłą wanienkę i kładę ją do brodzika pod prysznicem :tak: mamy duży prysznic więc pasuje idealnie;-) W brodziku jakoś nie widzi mi się jej kąpać :no:
Zamierzamy też tak zrobić.A na razie mąż kładzie wanienkę na pralce,twierdzi,że mu tak najwygodniej.Małemu to bez róznicy,byleby woda była cieplutka i jest szczęśliwy.Ostanio tak zabawnie mruczy w wannie,jakby śpiewał.Aż się popłakaliśmy ze śmiechu.

to daj jej grochu sie najesc i bedzie miał kolke na bank
zartowałam
Nie no grochu jej nie dam ;-)
Ale podobno dziecko anioł !!! :rofl2:wiedziałam że sie nią tak zajmą że Robert nie poczuje że ją tam ma ;-) jeszcze pojechał na działkę a tam Emilki pradziadek miał imieniny więc troszke ludzi było i mała zachwycona bo w końcu cos się dzieję :rofl2: a jej tatus mi piszę dziecko anioł i może z nią codziennie być ;-) niby miałam odpocząć a pojechałam dorobic sobie i padam :errr:Ale się nudzę sama w domu :szok::rofl2:

reklama
Do góry