reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ale.. żeby była równowaga, to musze też mojego Jacka pochwalić, bo od kilku dni już sam kąpie Milenę w dużej wannie w łazience i całkiem sprawnie mu to idzie. Mała jest bardzo zadowolona Tylko śmiać mi się chce jak mówi, że krępuje go mycie pipki
mysia23
mama dwójeczki
Ale.. żeby była równowaga, to musze też mojego Jacka pochwalić, bo od kilku dni już sam kąpie Milenę w dużej wannie w łazience i całkiem sprawnie mu to idzie. Mała jest bardzo zadowolona
U nas próby mycia w wanie Filipa zakończyły się wielkim krzykiem...:sick::sick::sick:a tak bardzo uważałam, żeby wszystko przypominało kąpiel w wanience...i nic z tego...a mały tak chlapie, ze niedługo to w dom powódź będziemy mieć po jego kąpieli
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
mysia23 u nas nie od razu było tak różowo, przez pierwsze 2 dni mała marudziła i była trochę wystraszona, ale szybko się przyzwyczaiła i teraz, jak Jacek nalewa wody do wanny a ja biorę ją już nagusieńką na ręce i czekamy aż kąpiel będzie gotowa, to Milenka śmieje się jak patrzy na tą wannę, zero strachu po 3 dniach
A może spróbowałabyś włożyć wanienkę do dużej wanny? Fili troszkę oswoiłby się z łazienką, a równoczesnie powinien czuć się bezpiecznie w swojej wanience?
A może spróbowałabyś włożyć wanienkę do dużej wanny? Fili troszkę oswoiłby się z łazienką, a równoczesnie powinien czuć się bezpiecznie w swojej wanience?
W naszej wanience nie mozna Oliwce porządnie włosów spłukać, bo jest bardzo krótka (mam regał kąpielowy). Pewnie niedługo wystawię ją na Allegro, a mała będzie się kąpać w brodziku pod prysznicem (nie mam wanny). Oli już dobrze siedzi, więc można w niedługim czasie pomyśleć o takim rozwiązaniu.
W naszej wanience nie mozna Oliwce porządnie włosów spłukać, bo jest bardzo krótka (mam regał kąpielowy). Pewnie niedługo wystawię ją na Allegro, a mała będzie się kąpać w brodziku pod prysznicem (nie mam wanny). Oli już dobrze siedzi, więc można w niedługim czasie pomyśleć o takim rozwiązaniu.
Ja mam zwykłą wanienkę i kładę ją do brodzika pod prysznicem mamy duży prysznic więc pasuje idealnie;-) W brodziku jakoś nie widzi mi się jej kąpać
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Zamierzamy też tak zrobić.A na razie mąż kładzie wanienkę na pralce,twierdzi,że mu tak najwygodniej.Małemu to bez róznicy,byleby woda była cieplutka i jest szczęśliwy.Ostanio tak zabawnie mruczy w wannie,jakby śpiewał.Aż się popłakaliśmy ze śmiechu.Ja mam zwykłą wanienkę i kładę ją do brodzika pod prysznicem mamy duży prysznic więc pasuje idealnie;-) W brodziku jakoś nie widzi mi się jej kąpać
Nie no grochu jej nie dam ;-)to daj jej grochu sie najesc i bedzie miał kolke na bank
zartowałam
Ale podobno dziecko anioł !!! wiedziałam że sie nią tak zajmą że Robert nie poczuje że ją tam ma ;-) jeszcze pojechał na działkę a tam Emilki pradziadek miał imieniny więc troszke ludzi było i mała zachwycona bo w końcu cos się dzieję a jej tatus mi piszę dziecko anioł i może z nią codziennie być ;-) niby miałam odpocząć a pojechałam dorobic sobie i padam Ale się nudzę sama w domu
reklama
agusia9915
Matka wariatka
własnie wyjechali do PUłAW:sick:
Podziel się: