93kora
Fanka BB :)
Eeee mój jest dalej małą marudą, wiecznie wymuszającą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eeee mój jest dalej małą marudą, wiecznie wymuszającą
ładniej brzmi "kwestia organizacji"Kocham ten tekst jest taki wspierający wszystkie mamy bez wyjątku
Moja ma skończone 16 miesięcy ,zawsze była marudna ale od niedawna czyli jakieś 2 miesiące jest meeeegaaaa marudą. Z czystym sumieniem mogę stwierdzić,że u mnie pierwszy rok był tragiczny ale teraz to jest dramat. Wszędzie słyszałam : zobaczysz skończy rok,będzie lepiej a jest duuuużoooo,duuuuużoooo gorzej.Eeee mój jest dalej małą marudą, wiecznie wymuszającą
No właaaśnie. Jak moje dziecko płakało gdy tylko odeszłam od niej na metr a byłam sama w domu to nie wiem o jaką organizację chodziKocham ten tekst jest taki wspierający wszystkie mamy bez wyjątku
Nie widzę, żeby minął jest inaczej, ale nie bez marudzenia.
Kocham ten tekst jest taki wspierający wszystkie mamy bez wyjątku
ładniej brzmi "kwestia organizacji"
Dziewczyny mi już nie chodzi o to czy pójdę siku czy nie..No właaaśnie. Jak moje dziecko płakało gdy tylko odeszłam od niej na metr a byłam sama w domu to nie wiem o jaką organizację chodzi
Kiedyś była o tym tutaj dyskusja. Bardzo zażarta każdy ma swój punkt widzenia.No właaaśnie. Jak moje dziecko płakało gdy tylko odeszłam od niej na metr a byłam sama w domu to nie wiem o jaką organizację chodzi
W porządku. Ja to szanuje niemniej nie spotkałam jeszcze nikogo kto by mi zdradził sekretne tajniki "organizacji". Wciąż czekam, może i ja się tego nauczęMoja Mama wychowała Nas 6 w pojedynkę, musiała wszystko organizować sama. Zostało mi to chcąc czy niechcąc narzucone i stąd mam takie podejście
No ale organizacja na moje do podstawa, chociaż wiem, że nie zawsze jest łatwo.
Ale z toalety skorzystać możesz, gdy potrzebujesz? I nie masz obu rąk zajętych podczas czynności toaletowych? Ja podzielam opinię, że jest prawda w powiedzeniu: "małe dzieci-mały kłopot, duże dzieci-duzy kłopot", ale to nie może umniejszać problemom ludzi mających małe dzieci.Moja ma skończone 16 miesięcy ,zawsze była marudna ale od niedawna czyli jakieś 2 miesiące jest meeeegaaaa marudą. Z czystym sumieniem mogę stwierdzić,że u mnie pierwszy rok był tragiczny ale teraz to jest dramat. Wszędzie słyszałam : zobaczysz skończy rok,będzie lepiej a jest duuuużoooo,duuuuużoooo gorzej.
Mój też wiecznie marudzi, non stop coś mu nie pasuje. Nie taka piosenka leci, nie tak siedzę. Dużo rzeczy mogę napisać.Moja ma skończone 16 miesięcy ,zawsze była marudna ale od niedawna czyli jakieś 2 miesiące jest meeeegaaaa marudą. Z czystym sumieniem mogę stwierdzić,że u mnie pierwszy rok był tragiczny ale teraz to jest dramat. Wszędzie słyszałam : zobaczysz skończy rok,będzie lepiej a jest duuuużoooo,duuuuużoooo gorzej.