reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ja choćbym chciała przenieść Dawida do spania,to nie mogę- mamy 1 pokój :(

Dawidowi idą ciągle dolne dwójki,ale teraz na całego,ślini się tak niemiłosiernie,że śliniaki można by wyżynać!!! No i do tego ma katar,to chyba od tych zębów,mam nadzieję,że to nic gorszego,ale biedak i tak się umęczy,na noc daję mu Ibum.Troszkę śpi ze mną,jak się przebudza w nocy,a i ja zasnę :p Ale niestety przez ostatnie dni coś mu się poprzestawiało i pobudka na mleko jest już ok. 5( kiedyś ok.7),a teraz po 7 mógłby już wstać normalnie,ale dziś jakos go przetrzymałam,spał nad ranem ze mną i co marudził,to lulałam,mruczałam i jakoś zasypiał :p Na szczęście dał mi pospać do 8:30,bo wczoraj to cały dzień ledwo na oczy widziałam po nocy,a jeszcze roboty miałam co niemiara. Ale teraz wreszcie sobie odpoczęłam :p Właśnie skończył się mój wtorkowy maraton serialowy- maniaczki,pewnie będą wiedzieć o co chodzi :D

Oj coś nam forum nieco zamiera,każdy coraz mniej pisze,szkoda :( A gdzie reszta fotek ze spotkania ??? Tylko moje :mad:

Kurcze niech ta pogoda się wreszcie wyklaruje,bo trochę się martwię o tego Dawida,ale wychodzę z nim na spacer z tym katatarem.

reklama
Właśnie skończył się mój wtorkowy maraton serialowy- maniaczki,pewnie będą wiedzieć o co chodzi

dawidowa ja dzisiaj zaliczyłam tylko "Magdę M" bo maluch miał kłopoty z zaśnięciem :(

Dawidowa ja bardzo chętnie powstawiam fotki na forum, tylko miałyśmy sobie mailkiem powysyłać. Zamieszczam głównie zdjęcia dzieciaczków. Jeśli chcecie więcej to napiszcie mi swoje maile na priva.

ingusia200605260294el.jpg

ingusia200605260388sq.jpg

ingusia200605260377vf.jpg

Ratunku! Dzieciaki atakują!
ingusia200605260390js.jpg

ingusia200605260403te.jpg

Cześć Dawidek ;D
ingusia200605260412gn.jpg

Czadowe buty!
ingusia200605260506ce.jpg

Ach, ta baby!
ingusia200605260442fy.jpg

Mamusia sobie gada to może uda mi się zwiać do tego zielonego samochodu...
ingusia200605260539nu.jpg

Halo, nie szuka mnie czasem ktoś?
ingusia200605260549jf.jpg

Martynce bardzo podobają sie malutkie dzidzie na zdjęciach ;)

Co za parszywa pogoda, nic mi sie nie chce...... Martynka znowu chora, wariujemy już od tego siedzenia w domu,a przez ten deszcz to nawet nosa nie można wychylić :mad:. Kobiałki napiszcie coś, to może weselej na duszy sie zrobi.

pozdrawiam

Mnie tez pogoda dobija. czekam az mały się obudzi, bo musz epojechac parę spraw załatwić.
Kubuś od paru dni, coraz więcej się puszcza, ale tylko wtedy, gdy się tego od niego nie wymaga. Jak na niego nie patrzę, to potrafi cały pokój przemaszerować, a jak tylko powiem, żeby przyszedł do mamusi, to na cztery i śmiga. Cwana bestyjka z tego malucha. ;D

Jak jest taka pogoda to nic się nie chce, najwidoczniej nawet dziewczynom nie chce się nic pisać na forum. Nawet nie macie pojęcia jak mnie ta pogoda dobija, ale ponoć od soboty ma byc już ładniej!!

Ciekawe co u pozostałych dziewczyn: Edytka, Agula, Basia, Ania, Keterek- odywać się proszę!!!!!!!!!

Cześć.
Jak narzekacie na pogodę, to ja też dołączę, bo palma mi już odbiija.. NIe mam pojęcia, czym by tu jeszcze zabawić Tośkę... Dobrze, że wciąż i niezmiennie absorbują ją książeczki...
Zdjęcia za spotkania bardzo fajne, Dawid ulubieniec publiczności? :laugh: Fajne macie dzieciaczki i mam nadzieję, ze poznam w końcu nowe foremki. ::)
Mało piszę, bo .. tak. Jakoś.. :laugh: Śledzę Was jednak na bieżąco! Mam trochę pracy, a najbardziej czuję się zaabsorbowana tymi głupimi obowiązkami domowymi.. No i zapisałam się w końcu na ćwiczenia (pamiętasz Magda, kiedy pojawił się pierwszy plan tego ::) ::) ), tylko ze te dojazdy przez remontowaną Spacerową to zupełnie mnie wykańczają. Ale trzeba coś z tym nadmiarem skóry zrobić w końcu ::)
Maja śmiga po mieszkaniu, ale nie wiem, jakie obuwie jej zakładać do chodzenia domu, czy twarde, czy miękkie czy co.. Chińskie trampki odpadają, bo nóżka bardzo się poci i trąci gumą.. Gdzie kupujecie buty dla dzieci?? Z umiejętności werbalnych jakie nabyło moje dziecię to wie, jak robi krówka (nietrudno naśladować) i świnka, a obecnie uczy się pieska :laugh: Gada jakieś dziwne zgłoski, ale coraz lepiej się z nami komunikuje, reaguje i odpowiada. Je kanapki z serkiem tofu i danio z czekoladą. No robi się taki mały ludzik - wyrasta z niemowlaczka :) Aha! No i sama przestała pić butelkę wieczorem. Tak się miotałam,jak by to załatwić bezboleśnie, a tu dziecko samo mnie wyręczyło i je teraz tylko butelkę rano (250 ml) i kaszkę łyżeczką wieczorem (200ml) i to tyle z mleka modyfikowanego. Co jeszcze... Aa. Wczoraj przebił się trzeci ząbek, jutro (moim zdaniem) będzie czwarty i dwa kolejne czekają - tym razem sama góra:) Ale pierwsze są dwie dwójki...
Widzę tez, że przyjęcie urodzinowe to starannie zaplanowane imprezy - gratuluję mamom ogranizacji! Podziwiam.
Mamy które planują przeniesienie dzieci do pokoju - już już!! :laugh: nie ma na co czekać :)

Ogarnął Wasz dziecio-dniowo-zakupowy??

_anna, heheheh, ona jest się nie stara, ona jest przekonana, że świetnie już jej to wychodzi ;D

reklama
Do góry