reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dziewczyny, niewiem, czy jeszcze tu zdąże zajrzeć, bo jutro rano wyjeżdzamy do teściów na Święta ;) i żeby niezapomnieć to:

Składam wam najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Wielkanocnych, spotkania w gronie rodzinnym, smaczengo jajka, bogatego zająca, mokrego śmingusa-dyngusa i wszystkiego co sobie zamarzycie i dla naszych małych kurczaczków uściski
Hasepip.gif
Tieretanz.gif

reklama
Kochane trójmiejskie koleżanki ja również życzę Wam wspaniałych, pogodnych, wiosennych świąt !!!
dużo radości, abyście mogły sobie odpocząć, wyspać się na zapas, wszystkiego naj, naj, naj

Edyta z Julką​

ps:
do zobaczenia po świętach :laugh: ;D

Melduję się że żyjemy,ale mnie faktycznie ogarnęła gorączka przedświąteczna.W zasadzie to też robię wszystko na raty,bo inaczej Dawid mi nie daje- on dba o to by mama się nie nudziła.Też uwielbia robić porządki w komodzie,tylko ja się o niego boję,bo parę razy już się poślizgnął na łepek :( No ale umie już stać chwilkę sam i zaskakuje mnie swoją mądrością.Teraz gdy go sadzam na nocnik prawie za każdym razem zrobi siku i kupkę.Skumał do czego służy nocnik ;D A ja mam bękę jak on się tak pręży,wygląda jak dorosły :p

Idzia trzymam kciuki,żeby dzidzia skosztowała świątecznych przysmaków jeszcze w brzuszku!A potem marsz na porodówkę i szybko do nas wracać :laugh: Ja cały czas jestem w szoku,ja ta twoja ciąża szybko zleciała!!! Kiedy to było jak się dowiedzialaś?

Dziękujemy za życzonka.Dobranoc wszystkim,padam na ryjek.

Aha Ewa wyślij mi na maila zdjęcia z Dawidem.Super podpis i avatar.

Pomaleńku przez podwórze idą dzieci kurze W kropki w ciapki, malowanki bo to miały być pisanki :)
Życzę Wszystkiego najlepszego z okazji świąt Wielkanocnych koleżankom z Trójmiasta .​
  :-*

podczepiam się pod życzenia świąteczne, tradycyjnie

ZDROWYCH, WESOŁYCH ŚWIĄT, ZAJĄCZKA BOGATEGO I DYNGUSA OBFITEGO :-* :-* :-* :-*

znikam, bo na mordkę padam

reklama
Zdrowych, wesolych Swiat Zmartwychwstania Panskiego, szczesliwych i rodzinnych chwil przy wspolnym stole, zyczy Ania, Mateusz i Andrzej

Do góry