reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
KOLOROWYCH JAJECZEK,
PUSZYSTYCH OWIECZEK,
ROZKICANYCH KRÓLICZKÓW
PYSZNOŚCI W KOSZYCZKU,
UDANEGO LANIA W DNIU SUCHEGO UBRANIA
ŻYCZĄ KINGA I ANIA. ;)

sheep2.gif

Malutki baranek ma złote różki,
pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki,
gdy nikt nie widzi,
chorągiewką buja i beczy cichutko:
"Wesołego Alleluja"
Z Życzeniami smacznego jajka, rodzinnej atmosfery oraz mokrego Dyngusa
życzą Ola i Dawid.

Nie wiem czemu,ale cały czas wspominam jak to rok temu bylo jak Dawid fikał w brzuszku  ::)

Hej dziewczynki,jak tam po świętach ???

AniaK super foty :D A co Ada ma no nosku,kremik ???

Ja dziś przecholowałam z ciastem,jak zjadłam to wcale się nie zasłodziłam,ale po godzinie mnie tak brzuch rozbolal że... Poza tym tylko wczoraj jeździliśmy,a dziś w zasadzie dzień jak co dzień spędzony w domu.Nawet na spacer poszłam sama jak zwykle i było mi bardzo smutno bo cale rodziny mnie mijały :(

Nie wiem czy Dawidowi następne zęby nie idą,bo marudny się zrobil i znów ma jakieś halo z zasypianiem.Nawet na spacerze najpierw da koncert i dopiero zaśnie.Ciagle budzi sie w nocy na mleko,ale właśnie przeczytałam w gazecie,że to normalne,bo dziecko w dzień spala teraz dużo energii,a w nocy zbiera tłuszczyk ;D

Witam! Ja już po świątecznym maratonie rodzinnym mam dość wszystkiego, mały przez te święta się rozkaprysił, bo dziadkowie go na rękach cały czas nosili i teraz musze go znowu przyzwyczaić do rytmu domowego, czyli "poleż sobie sam".
Kolejny maraton odwiedzin rodzinnych na długi weekend majowy ::)
Pozdrawiam

Ps. idzia czekamy na wieści

reklama
za chwile jade do lekarza - to sie okaze :) do poniedzialku jak nie urodze to nic mi nie zrobia a potem nawet jak poloza na patologii to tylko na obserwacje - w wejherowie maja awersje do wywolywania porodu jezeli nie ma zadnego zagrozenia dla matki czy dziecka ... tak wiec zobaczymy :)

Do góry