reklama
D
dawidowa
Gość
Malutki baranek ma złote różki,
pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki,
gdy nikt nie widzi,
chorągiewką buja i beczy cichutko:
"Wesołego Alleluja"
Z Życzeniami smacznego jajka, rodzinnej atmosfery oraz mokrego Dyngusa
życzą Ola i Dawid.
Nie wiem czemu,ale cały czas wspominam jak to rok temu bylo jak Dawid fikał w brzuszku :
pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki,
gdy nikt nie widzi,
chorągiewką buja i beczy cichutko:
"Wesołego Alleluja"
Z Życzeniami smacznego jajka, rodzinnej atmosfery oraz mokrego Dyngusa
życzą Ola i Dawid.
Nie wiem czemu,ale cały czas wspominam jak to rok temu bylo jak Dawid fikał w brzuszku :
D
dawidowa
Gość
Hej dziewczynki,jak tam po świętach ???
AniaK super foty A co Ada ma no nosku,kremik ???
Ja dziś przecholowałam z ciastem,jak zjadłam to wcale się nie zasłodziłam,ale po godzinie mnie tak brzuch rozbolal że... Poza tym tylko wczoraj jeździliśmy,a dziś w zasadzie dzień jak co dzień spędzony w domu.Nawet na spacer poszłam sama jak zwykle i było mi bardzo smutno bo cale rodziny mnie mijały
Nie wiem czy Dawidowi następne zęby nie idą,bo marudny się zrobil i znów ma jakieś halo z zasypianiem.Nawet na spacerze najpierw da koncert i dopiero zaśnie.Ciagle budzi sie w nocy na mleko,ale właśnie przeczytałam w gazecie,że to normalne,bo dziecko w dzień spala teraz dużo energii,a w nocy zbiera tłuszczyk ;D
AniaK super foty A co Ada ma no nosku,kremik ???
Ja dziś przecholowałam z ciastem,jak zjadłam to wcale się nie zasłodziłam,ale po godzinie mnie tak brzuch rozbolal że... Poza tym tylko wczoraj jeździliśmy,a dziś w zasadzie dzień jak co dzień spędzony w domu.Nawet na spacer poszłam sama jak zwykle i było mi bardzo smutno bo cale rodziny mnie mijały
Nie wiem czy Dawidowi następne zęby nie idą,bo marudny się zrobil i znów ma jakieś halo z zasypianiem.Nawet na spacerze najpierw da koncert i dopiero zaśnie.Ciagle budzi sie w nocy na mleko,ale właśnie przeczytałam w gazecie,że to normalne,bo dziecko w dzień spala teraz dużo energii,a w nocy zbiera tłuszczyk ;D
_anna
Fanka BB :)
Witam! Ja już po świątecznym maratonie rodzinnym mam dość wszystkiego, mały przez te święta się rozkaprysił, bo dziadkowie go na rękach cały czas nosili i teraz musze go znowu przyzwyczaić do rytmu domowego, czyli "poleż sobie sam".
Kolejny maraton odwiedzin rodzinnych na długi weekend majowy :
Pozdrawiam
Ps. idzia czekamy na wieści
Kolejny maraton odwiedzin rodzinnych na długi weekend majowy :
Pozdrawiam
Ps. idzia czekamy na wieści
D
dawidowa
Gość
No właśnie Idzia kochana gdzie jesteś,w domku czy w szpitalu ???
_anna
Fanka BB :)
idzia to chyba juz nie długo, a kiedy planuja cię zostawic w szpitalu - jak sytuacja sama sie nie rozwiaże?
reklama
za chwile jade do lekarza - to sie okaze do poniedzialku jak nie urodze to nic mi nie zrobia a potem nawet jak poloza na patologii to tylko na obserwacje - w wejherowie maja awersje do wywolywania porodu jezeli nie ma zadnego zagrozenia dla matki czy dziecka ... tak wiec zobaczymy
Podziel się: