reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witam !javascript:void(0);
Umieść obrazek
Amelika-witamy Cię w naszym gronie i gorąco zapraszamy na kolejne spotkanie.Z Waszym towarzystwem będzie jeszcze sympatyczniej.Masz śliczną córeczkę.
A myśmy dzisiaj byli całą rodzinką na basenie.Ada dzisiaj była super.Nic nie płakała,nie bała się wody no i mamusia była z niej dumna.Spotkałam też w mojej grupie Nathalie z córeczką Ingusią.
Wysyłam fotki.

To Ada z Ingusią.
img24779ty.jpg

No i reszta.
img24766ck.jpg

[imghttp://img477.imageshack.us/img477/4123/img24609sc.jpg][/img]

reklama
Aniu_K, świetne fotki! Zapałaliśmy chęcią wielką do zapisania się na basen. Szukam już miejsc.. nie wiem tylko, gdzie będzie mi bliżej.. Sopot czy Gdańsk... ::)

Zdjęcia ze spotkanka super :D mam nadzieję, że na kolejne załapie się ;) z tym, że wasze maluchy juz się w miare zabawia, a moja to jeszcze mała myszka :D
Wszytkim maluszkom gratuluje nowych zabków, malej narzazie tylko swędza dziasla :)
Ania superowe zdjecia z baseniku i najwazniejsze, że Ada była grzeczna :D jej sie podobało :D

Agula ja też na Osowej mieszkam. ;D Chodzimy na basen tam gdzie Ania z Adą- jesteśmy na zdjęciu. Samochodem to jest tylko 20 minut drogi, jak nie mniej.

Aniu zdjęcia są super! :laugh: Mój mąż oczywiście nie zrobił mi prawie żadnego zdjęcia tylko sobie gdzieś polazł, więc szkoda, że podziękowałam Twojemu mężowi jak chciał nam zrobić zdjęcie, nam tzn. mi i Ingusi. No i zdradź mi skąd wytrzasnęłaś taki boski kostiumik kąpielowy. ::)

Nathalie, czy gdzie? Na Chełm??? No i ile to kosztuje? No i w końcu ja też doczekałam się sąsiadki na forum ;D

Oto moje foty. A ty Ewa co się nie chwalisz swoimi ??? :p

v2qvs4.jpg

v2qwb5.jpg

v2qwi8.jpg

v2qwqf.jpg

v2qwx0.jpg

v2qxbr.jpg

v2qypw.jpg

v2qywm.jpg

v2qz9k.jpg

v2qzde.jpg

v2qzki.jpg

v2qzrd.jpg

Ale dziś pogoda zdradliwa...Pojechaliśmy sobie do Brzeźna na molo,mnie zawiało i zmarzłam.Na szczęście Dawid spał,więc go opatuliłam i mam nadzieję,że nie odczuł tego brrrrrr. Byłam z nim w kościółku z palemką,to teraz cały wózek jest w kwiatkach.A jakie Dawid popisy robił,piszczał i podrywał kolezankę :p

Ania K. no to ci Ada niespodziankę zrobiła z tymi ząbkami!!! 4 na dole,szok!!!Dawid na dole ma 2,ale ostatnio sie znów strasznie ślini i się zastanawiam,czy mnie męka nie czeka  ::) A powiedz mi jak to jest po tym basenie,jak wyjdziecie z wody to przecież ty musisz sie ubrać,wysuszyć włosy,kto się wtedy Adą zajmuje ??? Foty z basenu extra,fajnie macie...

reklama
Agula na basen jeździmy na Chełm do MOSIR-u oczywiście (w sob. na 16.15). Kurs kosztuje 260 zeta za 11 spotkań po 30 min., z tego co się orientuję to normalna cena. Zajęcia są super, babeczka, która prowadzi jest przesympatyczna i widać, że ma podejście do dzieci. Ania może potwierdzić. Nie wiem tylko, czy jeszcze można się zapisać. Tu masz kontakty www.dzidzius.info .

Jesteśmy sąsiadkami ale muszę Cię zmartwić - już niedługo. W czerwcu się wyprowadzamy do Olsztyna.

Dziewczynki, poratujcie! Ingusi już się chyba wyżynają ząbki. Od trzech dni tak dziwnie stęka, wkurza się, czerwieni na twarzy i nie śpi w nocy, tzn. budzi się co pół godziny. Ma takie jakby przebielone dziąsełka na dole w miejscu jedynek. Czy to możliwe, ze to JUŻ ??? Co można zastosować na ząbkowanie? Mamy żel Dentinox i faktycznie przynosi jej ulgę, choć nie na długo a można to stosować tylko 3 razy na dobę. Powiedzcie mi jeszcze, ile to będzie trwało. Na razie mam 2 kolejne nocki z głowy, boję się, że to tak będzie trwało do roku... :-[ Czy może to przychodzi fazami?

Do góry