reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witam !javascript:void(0);
Umieść obrazek
Amelika-witamy Cię w naszym gronie i gorąco zapraszamy na kolejne spotkanie.Z Waszym towarzystwem będzie jeszcze sympatyczniej.Masz śliczną córeczkę.
A myśmy dzisiaj byli całą rodzinką na basenie.Ada dzisiaj była super.Nic nie płakała,nie bała się wody no i mamusia była z niej dumna.Spotkałam też w mojej grupie Nathalie z córeczką Ingusią.
Wysyłam fotki.

To Ada z Ingusią.
img24779ty.jpg

No i reszta.
img24766ck.jpg

[imghttp://img477.imageshack.us/img477/4123/img24609sc.jpg][/img]

reklama
Aniu_K, świetne fotki! Zapałaliśmy chęcią wielką do zapisania się na basen. Szukam już miejsc.. nie wiem tylko, gdzie będzie mi bliżej.. Sopot czy Gdańsk... ::)

Zdjęcia ze spotkanka super :D mam nadzieję, że na kolejne załapie się ;) z tym, że wasze maluchy juz się w miare zabawia, a moja to jeszcze mała myszka :D
Wszytkim maluszkom gratuluje nowych zabków, malej narzazie tylko swędza dziasla :)
Ania superowe zdjecia z baseniku i najwazniejsze, że Ada była grzeczna :D jej sie podobało :D

Agula ja też na Osowej mieszkam. ;D Chodzimy na basen tam gdzie Ania z Adą- jesteśmy na zdjęciu. Samochodem to jest tylko 20 minut drogi, jak nie mniej.

Aniu zdjęcia są super! :laugh: Mój mąż oczywiście nie zrobił mi prawie żadnego zdjęcia tylko sobie gdzieś polazł, więc szkoda, że podziękowałam Twojemu mężowi jak chciał nam zrobić zdjęcie, nam tzn. mi i Ingusi. No i zdradź mi skąd wytrzasnęłaś taki boski kostiumik kąpielowy. ::)

Nathalie, czy gdzie? Na Chełm??? No i ile to kosztuje? No i w końcu ja też doczekałam się sąsiadki na forum ;D

Oto moje foty. A ty Ewa co się nie chwalisz swoimi ??? :p

v2qvs4.jpg

v2qwb5.jpg

v2qwi8.jpg

v2qwqf.jpg

v2qwx0.jpg

v2qxbr.jpg

v2qypw.jpg

v2qywm.jpg

v2qz9k.jpg

v2qzde.jpg

v2qzki.jpg

v2qzrd.jpg

Ale dziś pogoda zdradliwa...Pojechaliśmy sobie do Brzeźna na molo,mnie zawiało i zmarzłam.Na szczęście Dawid spał,więc go opatuliłam i mam nadzieję,że nie odczuł tego brrrrrr. Byłam z nim w kościółku z palemką,to teraz cały wózek jest w kwiatkach.A jakie Dawid popisy robił,piszczał i podrywał kolezankę :p

Ania K. no to ci Ada niespodziankę zrobiła z tymi ząbkami!!! 4 na dole,szok!!!Dawid na dole ma 2,ale ostatnio sie znów strasznie ślini i się zastanawiam,czy mnie męka nie czeka  ::) A powiedz mi jak to jest po tym basenie,jak wyjdziecie z wody to przecież ty musisz sie ubrać,wysuszyć włosy,kto się wtedy Adą zajmuje ??? Foty z basenu extra,fajnie macie...

reklama
Agula na basen jeździmy na Chełm do MOSIR-u oczywiście (w sob. na 16.15). Kurs kosztuje 260 zeta za 11 spotkań po 30 min., z tego co się orientuję to normalna cena. Zajęcia są super, babeczka, która prowadzi jest przesympatyczna i widać, że ma podejście do dzieci. Ania może potwierdzić. Nie wiem tylko, czy jeszcze można się zapisać. Tu masz kontakty www.dzidzius.info .

Jesteśmy sąsiadkami ale muszę Cię zmartwić - już niedługo. W czerwcu się wyprowadzamy do Olsztyna.

Dziewczynki, poratujcie! Ingusi już się chyba wyżynają ząbki. Od trzech dni tak dziwnie stęka, wkurza się, czerwieni na twarzy i nie śpi w nocy, tzn. budzi się co pół godziny. Ma takie jakby przebielone dziąsełka na dole w miejscu jedynek. Czy to możliwe, ze to JUŻ ??? Co można zastosować na ząbkowanie? Mamy żel Dentinox i faktycznie przynosi jej ulgę, choć nie na długo a można to stosować tylko 3 razy na dobę. Powiedzcie mi jeszcze, ile to będzie trwało. Na razie mam 2 kolejne nocki z głowy, boję się, że to tak będzie trwało do roku... :-[ Czy może to przychodzi fazami?

Do góry