reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

IWONKO - cudowna wiadomość!!! Gratuluję ślicznego, dorodnego synka (chociaż nie powiem - po wielkości brzuszka spodziewałam się jakiegoś małego giganta hihi). Pogratuluj też od nas dumnemu tatuśkowi. Napatrzeć się nie mogę na zdjęcie Tymusia, mały słodziaczek :-D Jak troszkę odpoczniesz to napisz coś więcej, jakąś relację porodową, póki na świeżo jesteś, bom ciekawa :-)

its_a_boy.gif

U nas dziś w nocy DD dołączył do Patki i latał co chwilkę poprzytulać muszlę :baffled:

Jak ostatnio z Carolą pisałam na gg to jeszcze w dwupaku była.

reklama
Lepiej się dziś czujesz Joluś? Bo opis na gadu masz nadal "chorowity".

Dominik przestał wymiotować... leży sobie w łóżeczku i dużo pije. Pati dokazuje strasznie, chyba czuje się zazdrosna że tyle uwagi bratu poświęcam.

IVI

Ptak Wam to wyśpiewał
Kwiat Wam to wypachnił
Źródło wyszumiało
Słońce wyświeciło
Słowo wysłowiło
Że śliczne wyśnione maleństwo przybyło
Które Wasze życie szczęściem wypełniło
Ogromne gratulacje
My już jesteśmy u moich rodziców. Wczoraj wybraliśmy się do Imax'u na Avatar. Nawet, nawet.
Iza Frankowi nic nie jest tylko niespokojny jest. Przebiła mu się kolejna czwórka (dolna). Duża zdrowia dla dzieciaczków.
Życzę miłego dzionka i pozdowienia z zimnego, szarego Poznania.

Dzień doberek

Niby nic takiego nie robię a czasu na nic nie mam...
W sobotę wybraliśmy się na AVATAR i się miło zaskoczyłam,bo film mi się podobał.Trochę odpoczęliśmy od Oliwki i spędziliśmy czas tylko we dwójkę :-)
Niedziela też zalatana,ale jutro już Grzesiek ma dwa dni wolnego :-)
Szkoda,że tak zimno jest ,bo bym z małą na dwór poszła...

iza a zostajesz z dziećmi w domu?

ivi Tymuś pewnie słyszy bicie Twojego serca i dlatego mu tak fajnie i cieplutko u mamy :-)

Zdrówka chorowitom zyczymy

Idę dom ogarniać dopóki nasz brojek śpi :-)

Dzień dobry!
Tymulek jest taki śliczny! cudeńko malutkie! Iwonko cudownie,ze jestescie już razem!

My dzis w domku, rano mialam kurs autem do Kiełpina,bo sąsiadki auto wczoraj umarło- i wyobraźcie sobie,ze w drodze powrotnej mój zaczął się dławic:wściekła/y: ale na awaryjnych udało mi się dojechać pod dom:szok: pier...paliwo- kupiłam na lotosie diesla niby do -27 dobre a kuźwa tyle nie było w nocy! Teraz stoi w garażu i się reanimuje - odtaja. Juz jestem pewna,ze drugie auto będzie benzyna zeby choc jedno było na chodzie jak sieknie w przyszła zime mróz. Także od rana nie potrzebna była kawa:baffled:

Zdrówka dla chorowitek!!!

Brawo dla Frania za ząbek!
u nas idzie druga gorna dwójka i dolne jedynki- ciekawe który przebije się jako drugi- jak górny to bedzie mały wampirek:-D:-D

Cześć Kobitki,

jestem i się melduję - nadal w dwupaczku :-) Zaraz szczegóły, ale najpierw....

Iwonka - GRATULACJE !!! Wiedziałam, że będziesz pierwsza ;-) No to teraz życzę duuużo zdrówka dla Tymusia, Jego Mamusi i Tatusia :tak: i samych pogodnych chwil :tak:
P.S. Malutki ma chyba oczka po Tobie :happy2:

Cris - jeszcze raz baaardzo Ci za wszystko dziękuję... za wszystkie porady, maile, smski.... Jesteś Kochana! :*

Dzisiaj byłam na kontroli u mojej gin i... mam rozwarcie na 2 cm :szok: Zrobiła mi masaż szyjki - boli mnie teraz wszystko jak cholera, ale może pomoże ;-) we'll see ;-) Będę informować :tak:

Iza - jak tam Twoje chorowitki Kochane?

Jola - zdrówka! :tak:

Emkajot - jeśli masz diesla to proponuję w te mrozy dolewać jednak do baku trochę tego specjalnego uszlachetniacza do ropy :tak: Jak, jak miałam kiedyś diesla, tak właśnie robiłam i naprawdę sobie chwaliłam, ponieważ nigdy po takim dolewaniu nie miałam żadnych problemów :tak:

Ściskam Was Wszystkie gorąco w ten mroźny wieczór!

reklama
Karolina trzymamy kciuki Ja po masażu szyjki a nie miałam żadnych objawów porodowych urodziłam za 4 godziny
Masaż to nic przyjemnego,ale mi pomógł ekspresowo :-)

Do góry