reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

to teraz dużo pięknych chhwil Wam życzę i szybkiegopowrotu do domku:tak:
empty.gif

no, teraz Karolcia nam została:-)

reklama
Ivi odpoczywajcie sobie...Tak jak pisałam chyba przyśniło mi się,że rodzisz :-)
Pewnie Tymuś jest przesłodki
Super,że spędzicie we trójkę ten czas w szpitalu...
Och aż mi się w ciąże chce zajść dla takich pięknych chwil :-):tak::-D

Ostatnia edycja:
IVI-wielkie gratulacje. super,ze urodziła wie na poczatku roku-zazdroszcze:)
Jasmin mierzyła 45 cm-wiec z Tymka kolos;)

szybko wrocisz do formy-ja 13 h po cesarce juz brykałam

pozdrawiamy

Ania, Janek, Antoś, Jasmin i Gacuś ;)

Ostatnia edycja:
IVI: Ogromne Gratulacje !!
I w taką mroźną zimę
przyleciał do Was bociek
i przyniósł maleńką dziecinę,
a razem z nią - sto pociech.
Cieszymy się razem z Wami !! :tak:

Ps. Czyzby Iza wywrózyła ten poród w niedziele :-D :happy2:??

Witaj Tymulku na świecie! Aby wszystkie chwile Twojego życia były samą radością dla Ciebie!!! Gratulacje Iwonko! Ech az łezka w oku się zakręciła!!

dziewczyny, jak mi się nic nie chce robić:zawstydzona/y: nawet sobie łóżkorozścielić,to dziś dlamnie problem:dry:
już mam po prostu dosyć, tej zimy!!!! :wściekła/y:
ania: jak się miewasz??

reklama
czesc mamuśki:-):-)
raz jeszcze dziękuję za życzenia i gratulacje!!Tymek jest cudowny!! ale spać umie tylko na mnie (inaczej ryczy z całych sił... a ma ich sporo;-) ) No wiec.. on śpi, mąż śpi, a ja czuwam:-D
uczymy się siebie, szczególnie jeśli chodzi o jedzonko... A ja walcz z raną krocza bo jest b. b. bolesna:-(

Do góry