reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cześć Babeczki,

nawet nie wiem, co napisać, bo jakoś siły i weny nie mam, więc tylko odniosę się do Waszych pościków...

Cris - samopoczucie do przeżycia, za to kręgosłup boli mnie straasznie :-( Doradź coś proszę, co mogłabym zrobić, aby sobie ulżyć, bo za chwilę nie wytrzymam :-:)-( Opuchliznę zniosę bo nie boli, ale kręgosłup...

Iza - ojejku, biedna Patusia, jak się dzisiaj czuje? Moja siostra dalej jest z Natalką w szpitalu, wczoraj zadzwoniła do mnie, że zaraziła się rota wirusem... okazało się, że niedaleko od sali, w której leżą jest oddział biegunkowy :-( Kurcze, jak już Malutka zaczęła się lepiej czuć to teraz jej mamusia jest w kiepskiej formie, ehh...
"Dzwoniłam do mojej mamy czy mogłaby przyjechać bo nie mam z kim Pat zostawić i co usłyszałam? Że mam o to poprosić sąsiadkę [...]" --- a może coś się w domu stało i dlatego tak zareagowała??
"Carola - a jak tam Twoje samopoczucie? Mam nadzieję, że leżenie w łóżku pomogło i na kręgosłup i na opuchliznę?" --- no widzisz... tak, jak napisałam powyżej...

Gosiaczek - to dobrze, że Alex już lepiej się czuje :tak: "może to już ostatni weekend w dwupaczku??" --- może, kto to wie ;-)

Emkajot - no to jak mówisz, że pikuś z tą wkładką to może spróbuję ;-)
"jade do Gdyni az na Przemysłową do Gdyni po odbiór piwa Karmi Black do degustacji :) 24 butelki za darmo:) wiec pojade :) a co tam!" --- wow :szok: a skąd Ty to dorwałaś? :-)
"CAROLINE to jestesmy wspaniałe trzydziestki ;)" --- no a jak ;-);-)

WildWind - zdrówka dla Antosia. A Jaśminka potrzebuje jeszcze czasu, Kruszynka Malutka :tak:

Miłej niedzieli!

reklama
witajcie niedzielnie.

carola: najlepszy byłby specjalny masaż, i ucisk przeciwstawny, żeby odciążyć cięzkość brzucha.co do opuchlizny, to może staraj się na 10-15 min nogi kłaść pod kątem 30' albo wyżej. możesz próbować rozluźniać mięśnie dna miednicy, troszkę może Tobie pomóc, bo to rozluźnia. musisz, usiąść lekkim okrakiem, i lekko bujać się, tak jakby z jednej kości "pośladkowej" na drugą. w taki sposób, żeby poczuć dno miednicy, jakbyś półksiężyc miała, i na nimsię bujała, deliktnie i niezbyt intensywnie, najlepiej, żebyś sobie myślała o czymś przyjemnym i spokojnie oddychała. wiem, że taki sposób pomaga też podczas porodu. co do bólu kregosłupa, to może kąpiel z dodatkiem olejku eteryczneego, który lubisz, tak żebyś się mogła zrelaksować, albo kompresy ciepłe, namoczone wodzie z olejkiem(na 100ml 5 kropli ). ale spróbuj kąpieli,bo woda łagodzi ból. mam nadzieję, że Ci to pomoże:tak:

iza: jak tam Pati??

wildwind: jeszcze trochę a Jaśminka będzie z Antosiem rozrabać:tak:

uciekam do rodzinki.miłej niedzieli

Hello,
Karmi black polecam kobietom które nie lubia goryczy- piwko jest pyyycha jak dla mnie - połączenie ciemnego piwa z karmelem.
Ja piwa nie lubie i nie pije ( milerka pije czasem) ale to jest milusie i czasem sie skusze, ma 4% alk. wiec nie wolno juz prowadzic po nim...
Ja kiedys zapisalam sie do marketingu szeptanego i dostaje rozne produkty do testowania po czym zdaje skrupulatnie raporty. Fajna sprawa dla mam , ktore siedza w domku i maja troche wolnego czasu.

Ale dzis mrozno!!! chyba nie rusze tyłka nigdzie.

Dwupaczki pozdrawiam cieplutko:)

Ciekawe jak dzis Pati... miejmy nazieje ,ze dzis chorownki juz czuja sie o niebo lepiej!

Hej hej!

Dzięki dziewczyny za troskę o moją córcię. Dziś już nie wymiotuje ale widać, że nie jest jeszcze całkiem ok bo nadal marudna.

Beata - dzięki za info na priv, pokażę mężowi jak wróci z pracy, bo on też miał pytania na ten temat.

Carola - a może to bóle krzyżowe już się zaczynają :-p;-) Mam nadzieję, że to tylko dzieciątko coś tam naciska i po porodzie przejdzie jak ręką odjął.

No Dominika, czekamy na relację i wrażenia!

UWAGA!!!

Jesteśmy ciotkami
Tymuś urodził się dzisiaj o 12.25 waga 3520g

Tymuś !!!
Witamy na świecie :-D

Ivi
Z okazji narodzin waszego synka,
który swoim przyjściem na świat
uradował tak wiele osób,
życzymy Wam, aby rósł duży,
silny i zdrowy, i żeby był dla Was
źródłem nieustającej radości
.
its_a_boy-4796.gif

dziekujemy !!:-)
czesc:)
wpadlam tylko na chwile uzupelnic wiadomosci;)
Tymek mierzy 57cm i dostal 10pk:)
ja jestem lekko pokiereszowana, ale dzieki poloznym nie trzeba bylo uzyc proznociagu (uffff!!) mam pare szwow, ale kto by o nich pamietal gdy obok mnie lezy taki cudowny maly czlowiek? :)))

wykupilismy sale rodzina w szpitalu i A. bedzie z nami caly czas :)

o bolu juz zapomnialam i jestem najszczesliwsza osoba na ziemi :))))

reklama
Do góry