reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Jak bylam w 8 m-cu ciazy to sie prawie pobili :( ale to dluga historia bo moj maz twierdzi ze to mojego taty wina, a ja twierdze ze to ich obu wina ale ja sie juz tym nie przejmuje - poprostu moj maz jest za bardzo dumny zeby wyciagnac reke na zgode, chociaz moj tata z nim stara sie rozmawiac

reklama
Majeczko-Tobie też życzymy sto latek.
Dawidku-kuzynka Ada jest z Ciebie dumna i chyba się z Tobą "ożeni".

Halcia-pogadaj z Łosiem jutro jak ochłoniesz.Ja tak przez ostatnie kilka dni załatwiałam swoje sprawy i mogę mieć teraz nieprzyjemności.No właśnie jak już zaczęłam;nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje,jestem potwornie wybuchowa( w ciąży taka nie byłam) bardzo szybko się irytuję.Albo mam za mało magnezu(już kupiłam), albo się coś z hormonami porobiło albo już świra dostałam i niebawem mnie zamkną.A tam nie ma internetu !

Ja za każdym razem wycieram Adzie pupkę chusteczką i smaruję pupkę kremem i zasypką.A jeżeli chodzi o ubieranie to zakładam jej bluzkę z długim rękawem,pajacyk i wkładam do śpiworka ! A...używamy Happy .A w ciągu dnia ubieram jej rajstopki itd.

keterek pisze:
hehehehehe........... baaaaaaaaaaaardzo smieszne ;D ::) :-[ Uleglam sugestii Basi i skladam Didkowi zyczonka, a tu 28, a nie 30... :( No, ale faktycznie zglupilama do reszty, czy Dawid nie bedzie obchodzil 8 miesiecznicy??? Jak tsk to kiedy??? Drugiego??? To mu sie wszystko poprzesuwa... hmmmmmmm... dziwne to...

Keterek
, a co ja ci zasugerowałam? Przecież nic nie mówiłam, że Dawidek kończy dziś 8 miesięcy. Wydaje mi się, że 8-miesięcznice będzie obchodził pierwszego. Zastanawiam się natomiast, co jutro pokaże suwaczek. A co z dziećmi urodzonymi 31? Czy one mają miesięcznice co drugi miesiąc? Kurczę, ale mam refleksje ::) ::). Chyba za dużo wina już wypiłam.

Ikpi, my mamy inne ciuchy na dzień i inne na noc. Prania sporo, ale mi i tak nie udaje się utrzymać cały dzień Amelki w jednych ciuszkach, bo albo uleje, albo coś innego zrobi. ;D Natomiast piżamki zakładamy zazwyczaj przez dwie noce, zanim oddamy do prania.

Halcia, z każdym można rozmawiać. Tylko trzeba odpowiednio alkohol dawkować  ;)
Na zdrowie, Drogie Panie - bo widzę, ze śledzik dopisuje na forum :]

reklama
Do góry