reklama
Ania K
Fanka BB :)
Majeczko-Tobie też życzymy sto latek.
Dawidku-kuzynka Ada jest z Ciebie dumna i chyba się z Tobą "ożeni".
Halcia-pogadaj z Łosiem jutro jak ochłoniesz.Ja tak przez ostatnie kilka dni załatwiałam swoje sprawy i mogę mieć teraz nieprzyjemności.No właśnie jak już zaczęłam;nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje,jestem potwornie wybuchowa( w ciąży taka nie byłam) bardzo szybko się irytuję.Albo mam za mało magnezu(już kupiłam), albo się coś z hormonami porobiło albo już świra dostałam i niebawem mnie zamkną.A tam nie ma internetu !
Ja za każdym razem wycieram Adzie pupkę chusteczką i smaruję pupkę kremem i zasypką.A jeżeli chodzi o ubieranie to zakładam jej bluzkę z długim rękawem,pajacyk i wkładam do śpiworka ! A...używamy Happy .A w ciągu dnia ubieram jej rajstopki itd.
Dawidku-kuzynka Ada jest z Ciebie dumna i chyba się z Tobą "ożeni".
Halcia-pogadaj z Łosiem jutro jak ochłoniesz.Ja tak przez ostatnie kilka dni załatwiałam swoje sprawy i mogę mieć teraz nieprzyjemności.No właśnie jak już zaczęłam;nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje,jestem potwornie wybuchowa( w ciąży taka nie byłam) bardzo szybko się irytuję.Albo mam za mało magnezu(już kupiłam), albo się coś z hormonami porobiło albo już świra dostałam i niebawem mnie zamkną.A tam nie ma internetu !
Ja za każdym razem wycieram Adzie pupkę chusteczką i smaruję pupkę kremem i zasypką.A jeżeli chodzi o ubieranie to zakładam jej bluzkę z długim rękawem,pajacyk i wkładam do śpiworka ! A...używamy Happy .A w ciągu dnia ubieram jej rajstopki itd.
keterek pisze:hehehehehe........... baaaaaaaaaaaardzo smieszne ;D : :-[ Uleglam sugestii Basi i skladam Didkowi zyczonka, a tu 28, a nie 30... No, ale faktycznie zglupilama do reszty, czy Dawid nie bedzie obchodzil 8 miesiecznicy??? Jak tsk to kiedy??? Drugiego??? To mu sie wszystko poprzesuwa... hmmmmmmm... dziwne to...
Keterek , a co ja ci zasugerowałam? Przecież nic nie mówiłam, że Dawidek kończy dziś 8 miesięcy. Wydaje mi się, że 8-miesięcznice będzie obchodził pierwszego. Zastanawiam się natomiast, co jutro pokaże suwaczek. A co z dziećmi urodzonymi 31? Czy one mają miesięcznice co drugi miesiąc? Kurczę, ale mam refleksje : :. Chyba za dużo wina już wypiłam.
Ikpi, my mamy inne ciuchy na dzień i inne na noc. Prania sporo, ale mi i tak nie udaje się utrzymać cały dzień Amelki w jednych ciuszkach, bo albo uleje, albo coś innego zrobi. ;D Natomiast piżamki zakładamy zazwyczaj przez dwie noce, zanim oddamy do prania.
reklama
Podziel się: