reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Jak bylam w 8 m-cu ciazy to sie prawie pobili :( ale to dluga historia bo moj maz twierdzi ze to mojego taty wina, a ja twierdze ze to ich obu wina ale ja sie juz tym nie przejmuje - poprostu moj maz jest za bardzo dumny zeby wyciagnac reke na zgode, chociaz moj tata z nim stara sie rozmawiac

reklama
Majeczko-Tobie też życzymy sto latek.
Dawidku-kuzynka Ada jest z Ciebie dumna i chyba się z Tobą "ożeni".

Halcia-pogadaj z Łosiem jutro jak ochłoniesz.Ja tak przez ostatnie kilka dni załatwiałam swoje sprawy i mogę mieć teraz nieprzyjemności.No właśnie jak już zaczęłam;nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje,jestem potwornie wybuchowa( w ciąży taka nie byłam) bardzo szybko się irytuję.Albo mam za mało magnezu(już kupiłam), albo się coś z hormonami porobiło albo już świra dostałam i niebawem mnie zamkną.A tam nie ma internetu !

Ja za każdym razem wycieram Adzie pupkę chusteczką i smaruję pupkę kremem i zasypką.A jeżeli chodzi o ubieranie to zakładam jej bluzkę z długim rękawem,pajacyk i wkładam do śpiworka ! A...używamy Happy .A w ciągu dnia ubieram jej rajstopki itd.

keterek pisze:
hehehehehe........... baaaaaaaaaaaardzo smieszne ;D ::) :-[ Uleglam sugestii Basi i skladam Didkowi zyczonka, a tu 28, a nie 30... :( No, ale faktycznie zglupilama do reszty, czy Dawid nie bedzie obchodzil 8 miesiecznicy??? Jak tsk to kiedy??? Drugiego??? To mu sie wszystko poprzesuwa... hmmmmmmm... dziwne to...

Keterek
, a co ja ci zasugerowałam? Przecież nic nie mówiłam, że Dawidek kończy dziś 8 miesięcy. Wydaje mi się, że 8-miesięcznice będzie obchodził pierwszego. Zastanawiam się natomiast, co jutro pokaże suwaczek. A co z dziećmi urodzonymi 31? Czy one mają miesięcznice co drugi miesiąc? Kurczę, ale mam refleksje ::) ::). Chyba za dużo wina już wypiłam.

Ikpi, my mamy inne ciuchy na dzień i inne na noc. Prania sporo, ale mi i tak nie udaje się utrzymać cały dzień Amelki w jednych ciuszkach, bo albo uleje, albo coś innego zrobi. ;D Natomiast piżamki zakładamy zazwyczaj przez dwie noce, zanim oddamy do prania.

Halcia, z każdym można rozmawiać. Tylko trzeba odpowiednio alkohol dawkować  ;)
Na zdrowie, Drogie Panie - bo widzę, ze śledzik dopisuje na forum :]

reklama
Do góry