Hej dziewczynki!
Dziekuję za zdjęc iaAni, Oli i Edytce. Doszły i bardzo się cieszę z tego powodu. Jeszcze czekam na zdjęcia od Ikpi i Keterek.
My cały czas gdzies w rozjazdach. W piątek pojechalismy do mojej siostry na karty i połozyłam u nich Kubusia spać. Ale o 22 wstał i do 1 w nocy grał z nami w kalambury- wogóle spać mu się nie chciało. W sobotę w sumie cały dzień rodzinnie przeleżeliśmy w łóżku, a wczoraj była tak piękna pogoda, że poje chaliśmy do Gdyni na WOŚP i spacerek nad morze.
U nas nocki dalej tak samo. Ale zauważyłam , że jak już się w nocy zmobilizuję i po karmieniu małego przełożę do łóżeczka to o wiele lepiej śpi niż z nami w łóżku. Poza tym mój mąż zaczął częściej wstawać do małego , albo poprostu bierze go do siebie i przytula i razem zasypiają.
Ja od rana dziś staram sie posprzątać mieszkanie, ale niestety komputer włączyłam.
ANNA masz jeszcze wielką okazję nauczyć swoją małą picia z butelki, jeste jeszcze malutka i szybciej się przyzwyczai. Ja i Olka od Dawidka dosyć późno się za to zabrałyśmy, ale w końcu udało się tych naszych szkrabów nauczyc pić z butelki.
Keterek zdrówka dla Mateusza.
Juz zapomniałam co komu pisać.
Mój Kubus to różnie pije. Ale też uwielbia nektar bananowy Hippa- jak juz sie przyklei do butelki to do dna. Z herbatek to najbardziej lubi rumiankową, żadnych malinowych. Teraz od jakiegoś czasu podaje mu rano kleik ryżowy na sztucznym mleku, ale też różńie wypija. Raz całą butelkę raz 20 ml.
Dobra zmykam sprzątać- tylko lenia muszę wygonic.
Pozdrawiam mroźnie