reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Wiesz Sylwunia, te bezsenne noce hehe, czasem przychodzą mi do głowy różne pomysły jak Pat po raz kolejny mnie rozbudza i zasnąć nie mogę :tak: Ten przynajmniej był wykonalny bo zazwyczaj pomysły mam z kosmosu.

A jak będzie trzeci Antoś na Trójmiastkach? :-D

Mi się marzy jeszcze Maurycy, Sebastianek, Malwinka oczywiście ;-)i może jeszcze Hawranek jak dam radę buhaha. Bo odstawiłam pigułki antybejbusowe naczytawszy się w necie na ich temat... Zastanawiam się czy miną mi problemy z depresją, złą samooceną, libido etc..

reklama
witajcie ciotki klotki,
u nas bez zmian - walczymy z choróbskiem, to znaczy ja walczę, wyleczyłam Martynę, za to sama kicham non stop i gardło mnie boli... :baffled:
Sylwia, jeszcze raz gratulacje ogromne!! to chyba teraz wypada życzyć Oliwki!

Hejka

U nas też bez zmian, wszyscy zdrowi na szczęście, co do imienia naszego synka to chyba będzie Wiktor, zdecydowaliśmy że jednak Robert będzie miał na drugie imię.

Ostatnio mój brzuch robi się dziwnie twardy, nieprzyjemne i bolesne uczucie, biorę nospę i jakoś się trzymamy ale najwyraźniej muszę się bardziej oszczędzać a nie szaleć ze świątecznymi porządkami.

Robię się coraz większa, mam do przodu 10 kg, mój mąż zadowolony że tak łądnie Mu urosłam i ma za co chwycić i do czego się przytulić, chciałabym żeby mi trochę zostało bo jak wiecie szczypior był ze mnie.

Sylwuniu zdrówka dla Marcelka i żeby zawsze był takim roześmianym wesołkiem, a dla Ciebie i dzidzi w brzuszku powodzenia i może teraz faktycznie będzie Oliwka.

Buziaki dla wszystkich chorowitków i reszty.

Idziemy się położyć.

Gosiu uważaj na siebie i rzeczywiście odpuść sobie porządki świąteczne, dziewczynki na pewno Ci pomoga we wszystkim i Rovert też, więc odpoczywajcie razem z malutkim

Witajcie Kochane,
Dlugo sie zastanawialam czy Wam o tym napisac, no ale zdecydowalam ze wszelkie sie odwaze :-) a wiec moje drogie starania o malenka istote zostaly jednak podjete w fazie przedslubnej i to z sukcesem :-) wczoraj dowiedzialam sie ze nasza Tosienka bedzie miala rodzenstwo :-) nie ukrywam radosci, ale jeszcze troszke boje sie tym tak bardzo cieszyc, bo same wiecie ze te pierwsze tygodnie sa bardzo ryzykowne :-) Imiona juz dawno wybrane:-)
Suknia sluba musi niestety zmienic rozmiar-ale na szczescie udalo sie jeszcze zamowic wieksza ;-)
Trzymajcie za nas kciuki :-)
Przepraszam, ze tak wlaze, nie odpowiem na zaden post, tylko wale egoistycznie swoimi informacjami, ale nie moglam sie powstrzymac :-)
Caluje wszystkie mamusie i dzieciaczki bardzdzzooo moccno !!

Andziaa cudowne nowinki nam tu przynosisz, trzymaj się kochana.

Dziuba, dzięki za troskę, wzięłam sobie laptopka to wyrka i już dziś odpoczywamy a jutro wszyscy mają wolne oprócz Natalii bo musi jechać do szkoły bo odpracowują już jakiś dzień w styczniu, także będę ich wspierać duchowo w sprzątaniu, nic jutro sama nie tykam.

Aneta, nie maz pojecia jak sie ciesze... ``````````````23222222222222jmmmmmmmk a tak sie Martynka cieszy... gratulacje i koniecznioe sie pochwal imionami :-D:-D

Andzia - OGROMNE GRATULACJE!!! Dla Ciebie i Maćka !!! To przewspaniała wiadomość. Życzę spokojnych dziewięciu miesięcy zakończonych szczęśliwym rozwiązaniem.
W którym jesteś tygodniu i na kiedy masz termin?
DD też kazał napisać, że się bardzo cieszy :-)
Mam nadzieję, że teraz znajdziesz więcej weny by do nas czasem zaklikać.

reklama
czesc dziewuszki:)

wpadłam tylko na chwile, a tu takie wspaniałe wieści:)

Andziaa.....swietna wiadomość:).....buziaki dla was:)

wiele sie u mnie zmieniło..pracuje i mieszkamy w Gdyni....:tak::-)
Michalina jeszcze nie chodzi do przedszkola, ale to kwestia czasu.
Darek i ja wiecznie w pracy, wiec mała siedzi z moją chrzestna, albo z dzidkami.

Zycia nam sie obróciło o 180 stopni, ale to dobrze..zaraz idziemy ogladac mieszkanie na skwerku w Gdyni..oby nam sie spodobało, bo miejscówka fajna:tak::-)

Pozdrawiamy gorąco. Buziaki dla wszystkich duzych i małych:)

Do góry