reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Jkrzymka a kliknęłaś na ten napis?? Mi wchodzi

mama w boju
jest ich troje :-)
hej, hej:-)
jestem, ale widze, że zapomniałyście o mnie-niedobre Ciotki, nu,nu,nu
u nas powoli do przodu wszystko sie "turla"
ja mam dużo pracy i jestem jakaś zabiegana
do tego Antoś ma katar, więc tocze walke z tym gnojstwem
tak po za tym, wymieniłam w domku rolety, karnisze itd.wiec biegałam po domu przez pare dni, z centymetrem i wszystko mierzyłam
aż w końcu zdecydowałam sie jakie kolory itd-aż mni mąż miał dosyć
a tak po za tym, to emek zabkuje, wiec chodzi po domu i marudzi
dziekuje wszystkim za życzenia
sylwoia: spóźnione życzenia dla Marcelka
no, a dzidzia niech zdrowo rośnie-macie już wybrane jakieś imiona??
doris: wszystkiego co najlepsze
jolu: właśnie w jaki sposób walczyłaś??
iza:zdrówka dl Was, a Ty sie dzielnie trzymaj, zebys siie nie rozchorowala
spadam kobietki robic obiadek, bo zaraz moi kochani spacerowicze wroca i pewnie głodni beda
jestem, ale widze, że zapomniałyście o mnie-niedobre Ciotki, nu,nu,nu

dziekuje wszystkim za życzenia

sylwoia: spóźnione życzenia dla Marcelka

doris: wszystkiego co najlepsze

jolu: właśnie w jaki sposób walczyłaś??
iza:zdrówka dl Was, a Ty sie dzielnie trzymaj, zebys siie nie rozchorowala

spadam kobietki robic obiadek, bo zaraz moi kochani spacerowicze wroca i pewnie głodni beda

doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Dzieki jeszcze raz za zyczonka
no to juz jestem 30stka 

JKRZYMKA-tak nie za bardzo zrozumialam z ta nk,czy jakis twoje zdjecia tam byly???Ja czytalam wlasnie o tym na bb.Probowlalm wejsc w te konta ale byly juz pousuwane na szczescie
wkoncu sie z to wzieli

JKRZYMKA-tak nie za bardzo zrozumialam z ta nk,czy jakis twoje zdjecia tam byly???Ja czytalam wlasnie o tym na bb.Probowlalm wejsc w te konta ale byly juz pousuwane na szczescie

mama w boju
jest ich troje :-)
kurcze...a ja w ogóle nie wiem o co chodzi
w każdym razie, jakiś czas temu usunęłam wzystkie zdjecia dzieci-w sumie nawet nie wiem czemu
ale tak mnie coś "piliło"-no i tak zostało.nikt na tym nie traci;-)w ogóle ostatnio sie zastanawiam, czy nie usunać konta z nk....

Sylwia u mnie wychodzi błąd:-(
Minak fajnie że Wiktorek juz lepiej
Mamo w boju no ja niezapomniała tylko mało pisze ostatnio
a jak walcze poprostu zgłaszam nadużycia lub piszę jak np chłopakowi12 letniemu żeby skasował fotke gołej siostrzyczki
nawet jego ciotka taką fotkę miał wlepiona no bez wyobraźni 
Minak fajnie że Wiktorek juz lepiej

Mamo w boju no ja niezapomniała tylko mało pisze ostatnio

a jak walcze poprostu zgłaszam nadużycia lub piszę jak np chłopakowi12 letniemu żeby skasował fotke gołej siostrzyczki

Hej hej, zaległe serdeczne życzenia dla jubilatów, szczególnie dla Marcelka! :-)
U nas jakoś leci powolutku, już doszliśmy do normy z chorobami, więc nie jest źle.
Teraz ciągle kupujemy prezenty z okazji zbliżających się Świąt, więc mało czasu mam. ;-)
W świątecznym klimacie pozwolę sobie rozpropagować akcję mojego kolegi z roku
Pozwolę sobie rozpropagować akcję mojego kolegi z roku:
Trochę obcięłam danych osobowych bo to publiczny wątek - jeśli ktoś z was miałby ochotę pomóc to proszę o kontakt na PW wyślę namiary
U nas jakoś leci powolutku, już doszliśmy do normy z chorobami, więc nie jest źle.
Teraz ciągle kupujemy prezenty z okazji zbliżających się Świąt, więc mało czasu mam. ;-)
W świątecznym klimacie pozwolę sobie rozpropagować akcję mojego kolegi z roku
Pozwolę sobie rozpropagować akcję mojego kolegi z roku:
Szanowni Państwo, Koledzy, Przyjaciele!
Jutro mamy Mikołajki, wielkimi krokami zbliża się Boże Narodzenie. Jak co roku z przyjaciółmi organizujemy świąteczną niespodziankę dla dzieci ze szpitala rehabilitacyjnego w Dzierżążnie. Dzieci spędzają tam często wiele tygodni, miesięcy, szpital staje się dla nich domem i szkołą, czasem z powodu odległości i problemów finansowych rodziców nie widzą rodziny i nie są zabierane do domu przez długie tygodnie. Gdańskie szpitale dziecięce w okresie przedświątecznym odwiedza wielu świętych Mikołajów, ale do Dzierżążna co roku docieramy tylko my. Oprócz samych prezentów przygotowywujemy dla dzieci scenki teatralne, gry i zabawy. Pochwalę się, że dzięki nam dzieci ze szpitala w Dzierżążnie mogą dziś grać na PlayStation!
W tym roku będziemy tam 15 grudnia. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o jakąkolwiek pomoc, mogą być pieniążki, ale też słodycze i maskotki w większych ilościach. Proszę w imieniu dzieci. Bezcenną nagrodą będzie uśmiech na ich twarzach! W podzięce prześlemy wszystkim darczyńcom zdjęcia z naszej akcji z uśmięchniętymi dziećmi w roli głównej.
Pod tym adresem możecie zobaczyć nasze zdjęcia z zeszłego roku:
Picasa Web Albums - Krzysztof - Mikołajki w D...
Powiem Wam, że kiedy kilka lat temu pierwszy raz wziąłem udział w takiej akcji, widok czasem bardzo ciężko chorych dzieci (byliśmy wtedy na hematologii) na długo pozostawał w pamięci i długo nie mogłem się
przełamać, żeby się powygłupiać razem z dziećmi. Ale warto było!!!
Dla tych, którzy chcieliby się włączyć i wspomóc nas finansowo: pieniążki można mi przekazać do rąk własnych lub wpłacić na moje konto z tytułem wpłaty "Mikołaj". Przyjmujemy każdą pomoc, choćby 5 zł.
Z góry za wszystko serdecznie dziękuję w imieniu dzieciaków!
Krzysztof
Trochę obcięłam danych osobowych bo to publiczny wątek - jeśli ktoś z was miałby ochotę pomóc to proszę o kontakt na PW wyślę namiary

Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Cris - oczywiście, że pamiętamy. Nawet dzisiaj jeszcze myślałam o tym jak szybko czas leci, a widać to tylko po naszych dzieciach. Marcelek ma już rok, Antoś ponad miesiąc a wydawałoby się że rodziłaś kilka dni temu ;-) A teraz Marciaag która jeszcze niedawno latała z malutkim brzuszkiem, będzie niebawem rodzić. Nosz normalnie ten czas galopuje jak oszalały
Pewnie i Gosia i Sylwia zanim się obejrzymy będą odliczały ostatnie dni do porodu.
A taaam, pochwalę się haha - młody zdobył pierwsze miejsce za kostium Blaszanego Drwala na balu mikołajkowym

Normalnie puchnę z dumy i zero skromności hihi. Foto do wglądu na wz albo nk.

A taaam, pochwalę się haha - młody zdobył pierwsze miejsce za kostium Blaszanego Drwala na balu mikołajkowym

reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Iza wow:-):-) Gratki dla zdolnej mamuśki
Strój faktycznie super
Ja bym na taki fajny pomysł nie wpadła
:-(
Mamo w boju imiona wybrane już dawno
Popularne na tym wątku bo Oliwia i Antoś

Mamo w boju imiona wybrane już dawno

Podziel się: