reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Marciaag
koszmar z ta pielegniarka...ale ja pamietam ze pod koniec ciazy po pobieraniu krwi tez mialam takie krwiaki..moze to norma ?

Gosiaczek
sliczne maluchy:)

Cris
tak ja jestem za lotem w kosmos.....chociaz nie bardzo wiem co by to mialo promować.hmmmm... lepiej jednak skok ze spadochronu i koniecznie do jeziorka, poród w slonej wodzie to nie bardzo hehehehee...
..chociaz powiem wam ze poród w samolocie moze byc opłacalny.....darmowe bilety od lini lotniczych dla całej rodzinki..kuszące.....:cool2::-D
zastanowie sie przy nastepnym bobo :)

reklama
Witam wieczorkiem

Co do basenu to się nie pali karnety nie mają terminu ważności w domu mam ich ok 16 sztuk a Grzesiek w każdej chwili może przynieść z pracy kolejne :-)

arciag a moge sie do ciebie usmiechnac o 1.2 karnety, widzialam na stronce to spa i rewelka:tak:

teraz czekamy z niecierpliwością na rozpakowanie Fiony, to będzie jej pierwszy poród, ale myślę że sobie poradzimy same, już zaczyna powoli się szykować, ale chyba kilka dni jeszcze nam zostało.

Gosiaczku gratulki:-D, jezeli nie masz chetnych na wszystkie pieski , my chcielibysmy kupic pieska, jezeli juz masz domki dla wszyskich to :tak:spoko..poczekamy

Podobno Japonia będzie szukać nowych technologii w celu zbudowania windy w kosmos - niech się lepiej pospieszą, bo jeszcze nie zdążą na poród Cris :)

Właśnie słyszę mojego mena w radio, hehe śmieszne uczucie :)

dobra uciekam do męża, muszę go wymeczyć:sorry2:dziś juz nie będę poruszać tematu "Puck":-Dzobaczymy w czasie, ale jeżeli bardzo będzie przeciwny, to go nie zmuszę-bo wiem, że mogłabym go tam siłą zaciągnąć, więc jeśli sam siebie nie przekona, to ja nie bedę go "molestować". dla nas póki co najwazniejsze, zebym w wodzie urodziła:tak:

gosiaczek: śliczne te pieseczki, aż bym się skusiła, ale niestety nie mogę:sorry2:

trzymajcie się cieplutko i dobrej nocki wszystkim

Ostatnia edycja:
a co Wy takie mało orginalne??pokusiłabym się o promocje Polski i rejonu pomorskiego:tak:mianowicie w trakcie skurczów zrzut z samolotu, i ze spadochronem wylądowałabym przy jakimś jeziorku, potem w kapsułe i porod pod wodą....:cool2:i co Wy na to???"przebiłabym"Solidarność i Wałense na skale światową:-p:-Dno jeszcze można mnie w kosmos wysłać...:blink:

Super! lepiej by podzialalo niz ZZO, z ktorym jest i tak w poslce prblem bo za malo praca anestezjologom:sorry2:

Anja, zobaczymy ile Fionka urodzi, myślę że znajdzie się jeden wolny dla Was, znasz tą rasę?? Shih tzu, jest trochę pracy przy nich szczególnie z włosami, ale ogólnie świetna rasa, i do dzieci i dla starszych, mało wymagająca, nie absorbująca, straszne śpiochy, nie trzeba wychodzić wcześnie rano na spacerki, bardzo uczuciowe, wrażliwe, nieco uparte psiulki.
Jeśli chodzi o włosy to częste kąpiele tzn. co tydzień półtora, czesanie co drugi dzień, albo po prostu strzyżenie u fryzjera na krótko i wtedy po kłopocie.
Ja kilka razy chodziłam do fryzjera ostatnio sama strzygłam, a tak w ogóle to staram się im zapuścić długie włosy , ale mi ciężko ze względu na miejsce zamieszkania, łąki, polne drogi, to raczej niewykonalne, więc mają krótkie włosy.

tak znam ta rase, uwilebiamy te psiaczki o pielegnacje sie nie martw, bedziemy pielgnowac i czesac:-D juz wszystko wiemy bo sasiedzi maja "malego lwa" i zachorowalismy

dziewczyny kotre miały cesarke i wiedzialy o tym wczesniej to prosze napiszcie mi czy dostałyście skurczy przed porodem ,czy pojechalyscie do szpitala na ustalony przez gionekologa dzien i wtedy na stol i ciecie:):)

Dzień doberek

iza masz rację już nie miałam siły pić mi się chciało i jeść na dodatek czekało mnie 3 pobranie i jakby baba była złośliwa to by jeszcze gorzej bolało.Dzisiaj jest lepiej,bo już nawet mogę sobie kawałek chleba ukroić :-)

martka może to normalne chociaż ja po raz pierwszy mam siniaki po pobraniu krwi :-(

anja jakbyś chciała to mogę Ci dać 2 karnety ;-)

Ja się nawet dzisiaj wyspałam.Grzesiek w pracy od 7 więc miałam pobudkę o 6.Oliwa w nocy trochę się wierciła,ale dała mi spać :-).Ok 21 złapała mnie straszna ochota na ciasto,a że w poniedziałek zrobiłam ciasto Krówka to zjadłam spory kawałek i poszłam spać-może dlatego dobrze mi się spało :blink: Od niedzieli nie jadłam słodkiego przed badaniem na poziom cukru.Ostatnio jakoś mam ochotę na słodkie szczególnie na mleczne czekoladki Kinder :-)
Dzisiaj w szkole rodzenia będziemy oglądać film z porodu ciekawe jak się tatusiowie będą zachowywać :-)
Dobra zmykam ogarnąć dom,bo wygląda jak po wojnie

A jak Wam nocka minęła??

reklama
witam z rana :) w ta piekna pogode :) moze nie lato ale duuuzo lepiej niz wzoraj

marciaag te siniaki to masakra ... to cie zalatwili ... mysle ze to nieudolnosc pielegniarki niestety ... ale dobrze ze chociaz wyniki ok :)
a o jakim spa mowicie bo chyba cos przegapilam ? a brzmi zachecajaco :)

gosiaczek niech brzuszek dalej rosnie zdrowo :) no a teraz masz pewnie mase roboty z psiakami ... a za chwile kolejne ... pdziwiam cie :)

mama w boju ciekawi mnie jak sie skonczy sprawa pucka :) ja tez drugie chcialam rodzic w wejherowie (tam gdzie michala) ale jak zaczely sie skurcze to stwierdzilam ze nie dojade ... no i pewnie bym miala z tym problemy ... ostatecznie rodzilam w wojewodzkim ... i poszlo mi szybko i sprawnie

martka opis szpitala w pucku rzeczywiscie zachecajacy ... jedyne co mnie zastanawia to na jakich salach lezy sie po porodzie .... ile osobowych ? pytam sie bo chodzi mi o owiedziny ... w wejherowie lezalam na sali dwuosobowej i mozna bylo odwiedzac pacjentki kiedy i kto chce ... uwierz mi ... to byla masakra bo u dziewczyny z pokoju calymi dnaimi byl tabun ludzi ... ani nie mogalm dziecka uspic ani nakarmic ... nie mowiac o mnie samej ... za to w wojewodzkim nie bylo tego problemu ... goscie mogli zobaczyc dziecko przez szybke ... nie lazili po korytarzu ... dla mnie to najlepsze rozwiaznie z mozliwych ...

iza mala Pati to niezly zarlok ,najpierw soczek, potem zupka ... szok :)

Ostatnia edycja:
Do góry