Wikiwerka witamy serdecznie!!!Fajnie,że mamy choć jedną mamusię bliźniaczek
- słodkie są!!!!!! Jak to jest jak się ma takie dwa słonka ??? Jak sobie radzisz ze wszystkim? Pisz do nas często!!!
Mój synuś robi coraz większe postępy w usypianiu- dziś ok 15 min. i śpi
Nawet już nie histeryzuje,tylko się "żali".Ale musze wam powiedzieć,że rozpieszczone się to moje dziecko zrobiło- domaga się ciągłej uwagi i zabawy z nim- na szczęście nie musi być na rączkach.Tylko,że jak wyjdę na chwilę z pokoju to od razu jest płacz!!!Marudny dziś po południu był,pewnie przez ząbki,aż mu dałam panadol,bo nic na niego nie działało.A po panadolu to on śpi,aż miło.Szkoda,że to lek,więc nie można go często dawać
Kupiłam dziś pieluchy Lidlowe,zobaczymy czy sie sprawdzą.Puki co otworzylam paczkę,żeby sobie je obejrzeć i stwierdziłam,że śmierdzą!!!Ale do Lidla już chyba nie pójdę- ciężko tam z wózkiem manewrować,nie mają koszyków i te stare dziadki nawet nie zejdą z drogi >
Jak się pieluchy sprawdzą,to będę tatuśka wysyłać i cześć
Edytko oj zmienia się to moje słonko,zmienia...Jak patrzę na stare zdjęcia to,sama jestem w szoku.Leci ten czas nieubłagalnie...Ale na spotkaniu Juleczka też była maleńka,a teraz kawał panienki.Ciekawe kiedy znów się spotkamy- lubię tak patrzeć na wasze pociechy,jak się zmieniają