reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witajcie
witam serdecznie angel:tak:
aguś:dziś właśnie myslałam o Tobie i Twy mężu:-Dcieszę się, ze daliscie radę;-)
martka:a Ciebie co zasypało??pewnie w ramionach męża jesteś odbijacie sobie zaległe walentynki:-)
gosiaczek:miło,ż e sobie tak wychodzicie ja mam nadzieję, że za niedługo też tak będę:rofl2:
dziuba:oj tak wybór sukni to szleńsdtwo:-)ja swoja kupiłam i potem zal mi jąś było sprzedawać...no i w pudełku leży:tak:taki jej los może ja Rita kiedyś na slub założy??

my dziś w domu byliśmy, jutro na śnieg się wybieramy. kończę bo mi tu mąż zaglada przez ramię:laugh2:dobrej nocki

reklama
Witam, witam, Anulkowy i Jankowy Antoś wczoraj został przez nas solidnie przywitany, pępkowe musiało być, dziś główki bolą bardzo i pisanie nie idzie jak trzeba.
Z tego co wiem co Ania pisała wczoraj to Antosia jeszcze nie może dotykać i sama czuje się tragicznie.
Narazie zmykam, pa.

witamy nową brzuchatą forumowiczkę! kurcze, sporo się nas robi, kiedyś może też zorganizujemy wielkie spotkanie :)

dziuba127 co do dolegliwosci to zaczynaja mi sie juz kregoslupowe, a co dopiero bedzie pozniej, kiedy rzeczywiscie bede miala co dzwigac :szok: reszta na razie jest ok, ale spodziewam sie ze nie bedzie do konca tak kolorowo :-(...
Gratuluje slubu, ktory odbedzie sie 2 sierpnia :-) suppperrr !!!!:happy2:

może być tak że kręgosłup poboli i przestanie, ja też mialam takie 3tygodnie ze strasznie bolało a potem przestało (to było na początku siódmego miesiąca), a to dlatego ze w tym czasie Mala strasznie szybko "przybrała na wadze", urosła prawie kilo przez miesiąc, dlatego to był taki mały szok dla kręgosłupa i duże obciążenie mu sią nagle zrobiło. Potem sie przyzwyczaił i nie bolał, dopiero pod koniec 9.miesiąca znowu pobolewał, ale wtedy to już mi nie robiło różnicy bo wszystko po trochu bolało...

witajcie:tak:
my dziś z wzyta do mojej cioci, więc cały dzionek nas nie będzie.
a co do sniegu, to jeśli chodzi o mnie to wcale sie nie cieszę:no:bo ja juz na wiosnę czeka...i czekam:wściekła/y:łądnie jest ze śniegiem, ale jak sobie pomyslę o tym jaka będzie plucha....a po za tym ja jestem ciepłolubna i słoneczko uwielbiam, dlatego taka pogoda mnie nie ceszy, ale musiałam się przyzwyzaić...i tak sobi eżyję od wiosny do wiosny:-);-)

a tak w ogóle to wczoraj rozpoczeliśmy nauke nocnikową i Ricie 2 razy udało się do nocnika a 2 na podłogę....:sorry2:
no i wczoraj małego w łóżeczku uśpiłam i teraz też mi się udało:happy2:

miłego dzionka:cool2:
uciekam, miłego dnia Wam życze dziewczyny.

reklama
Ja powoli dochodzę do siebie, po śniadanku i kawce do łóżka(mąż podał) nałożył mi też farbę na odrosty, fajny kolor wyszedł, nareszcie trafiłam na ok farbę bo zawsze jakieś żółtko było, teraz się ubieramy i śmigamy na giełdę do pruszcza, może coś ciekawego się wypatrzy.
To miłego dnia, pa.

Do góry