reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ale fajnie! będziemy mieć Antosia i Antosię!!
ja też się nie mogłam doczekać, chyba każda mama to przechodzi... dopiero jak nadszedł termin porodu wpadlam w panikę i bałam sie jak cholera! te ostatnie dni są najgorsze, ma się wrażenie że czas się zatrzymał... ale na pewno doczekasz się swojego Maluszka, w koncu wiecznie się nie chodzi w ciąży! :-D

reklama
Na szczescie okres ciazy nie trwa wiecznie, choc teraz jest to dla mnie cudowny czas, ale tez jeszcze nie mam specjalnych dolegliwosci itd... :-)

Kochana, jeszcze wszystkie dolegliwości przed Tobą!
ja całą ciążę też ładnie przechodziłam, bez wymiotów i bóli, za to przez ostatnie dwa tygodnie dorwala mnie straszna zgaga, żyłam prawie o chlebi i wodzie... Mała mnie strasznie kopala, nie moglam w nocy spać, na dodatek co 5minut chodzilam na siku :/ z czasem zaczłą mnie kręgosłup boleć i co najgorsze, na dwa dni przed wyznaczonym terminem porodu (dziewczyny zapewne pamiętają jak klnęłam na siebie...) wyskoczyl mi wielki rozstęp i to na samym środku brzucha!! :wściekła/y::wściekła/y: no i waga... 17kg na plusie, na szczęście juz 14kg straciłam, chciałabym jeszcze 6kilo schudnąć i będzie super!

ale tu pusto dziś, pewnie wszystkie szalejecie na śnieżku :)
a ja się Wam pochwalę: dzis byliśmy z moim Stasiem zarezerwować termin naszego ślubu! odbędzie się 2.sierpnia, wesele w restauracji w Palacu Opatów,a właściwie przed restauracją, bo będzie na dworzu część przyjęcia pod parasolami, w wiklinowych fotelikach... ślub w kościółku takim malutkim obok katedry, chyba że uda sie zorganizować na dworzu w parku oliwskim... ehh, zaczyna się szal wybierania sukienki :-D:-D

Hej, ja już widziałam Antosia Ani i Janka, dostałam śliczną foteczkę na telefon jak sobie śpi słodko na brzusiu, jest cudny.
My zaraz wypadamy do Pubu Bukowego u nas w Przywidzu na coś rozgrzewającego bo zima straszna się zrobiła i nie chce nam się siedzieć w domciu.
Miłego weekendu dla wszystkich, pa.

Witajcie kochane:tak::tak::tak::tak:
witam wszystkie nowe forumki:-D:-D:-D:-D
dziuba gratuluję ustalenia terminu:tak::tak::tak::tak::tak: ale fajowo:-)
gosiaczek udanego wypadu:-):tak: też już bym chciała zobaczyć Anulkowego Antosia, z resztą całą rodzinkę w komplecie:-)
Mam nadzieję że dobrze się czują i nie bawem ich wypuszczą do domciu...

A u nas dzisiaj była mega awantura :-:)-:)-(ale na szczęście posłuchałam waszych rad, wysłałam mu e maila, potem jeszcze napisałam list, i była poważna rozmowa, i uffff zgoda:-):tak:
Masakra jacy ci faceci są dziwni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak wlezą do tej swojej jaskini to koniec:no::no::no::no:

My na śniegu dzisiaj oczywiście i wczoraj też, młody przeszczęśliwy zaraz wrzucę zimowe foteczki:-)

reklama
Fotki zimowe:tak:

Załączniki

• Obraz 066.jpg
    Obraz 066.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 18
  • Obraz 074.jpg
    Obraz 074.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 23
  • Obraz 076.jpg
    Obraz 076.jpg
    55,9 KB · Wyświetleń: 19