reklama
dziekuje wszystkim za mile slowa. jutro na 15 ide do laryngologa. ponoc w ciazy płukanie zatok robią nie wyobrazam sobie tej rury w nosie..przeciez od razu sie wyzygam
nadal mnie boli brzuch. mam nadzieje,ze zaraz nie zacznie sie akcja porodowa-bo to ciut za szybko? po za tym Janeczek musi z morza wrocic.. bez niego nie rodze!! i koniec!!:-)
pozdrawiam
nadal mnie boli brzuch. mam nadzieje,ze zaraz nie zacznie sie akcja porodowa-bo to ciut za szybko? po za tym Janeczek musi z morza wrocic.. bez niego nie rodze!! i koniec!!:-)
pozdrawiam
agusia9915
Matka wariatka
mnie nie ten suwaczek mobilizował ale brak rzeczy w sklepach w moim rozmiarze ( starym)
ubieranie w ''specjalistycznych ''sklepach PUSZYSTEJ mnie nie pocieszło
przed swiatami kupiłam spodnie nawet w H&M(był taki rozmiar juz)
jeszcze chwile ponosze ale niedługo:-) i kupie mniejsze
ubieranie w ''specjalistycznych ''sklepach PUSZYSTEJ mnie nie pocieszło
przed swiatami kupiłam spodnie nawet w H&M(był taki rozmiar juz)
jeszcze chwile ponosze ale niedługo:-) i kupie mniejsze
tak,jestem zadowolona panie na prawde widze,ze sie przejmuja dziecmi,a nie tylko odbebniaja swoja prace.poza tym niedlugo zmienie prace,to godziny mojej pracy i godziny zlobka beda idealne ponadto mala sie zaklimatyzowala-w poniedzialek jak po nia przyszlismy,to na poczatku tak byla zajeta zabawa lalka,ze nie zauwazyla naszej obecnosci
no to super Betka , kiedyś to było inaczej z tymi żłobkami, ale na szczęście czsy się zmienią
WildWind
ty tu nas nie strasz.....
a po płukaniu zatok będzie Ci na pewno lepiej
zero stresu
agusia
jacelowo kupowałam sobie na przykład wiosną rozmiar mniejsze ciuchy na lato i to mnie baaardzo motywowało..polecam wszystkim
Aga
a gdzie ty kobito?
Anulka pewnie jeszcze płacze w poduszkę za mężem bidulka:-(
a co u Kubusia, Paulinki i Zuzki?
WildWind
ty tu nas nie strasz.....
a po płukaniu zatok będzie Ci na pewno lepiej
zero stresu
agusia
jacelowo kupowałam sobie na przykład wiosną rozmiar mniejsze ciuchy na lato i to mnie baaardzo motywowało..polecam wszystkim
Aga
a gdzie ty kobito?
Anulka pewnie jeszcze płacze w poduszkę za mężem bidulka:-(
a co u Kubusia, Paulinki i Zuzki?
ooo widzę wątek o trójmieście, cieszę sie i mam pytanie. czy któraś z was była pod opieką dr. Marty Sokołowskiej? zbieram opinie na jej temat poniewaz zastanawiam sie na tym aby pani Marta prowadziła moją ciąże.
ponieważ jestem bardzo rozczarowana moim ginekologiem, byłam u niego prywatnie w 8 tygodniu i po prostu ZAPOMNIAŁ wspomnieć że musze brać kwas foliowy. dopiero dzisiaj sie o tym dowiedzialam z jakiegos forum. jestem w 12 tygodniu i dopiero dzis zażyłam pierwszy raz foliowy. Mam straszny żal do mojego ginekologa!!!
ponieważ jestem bardzo rozczarowana moim ginekologiem, byłam u niego prywatnie w 8 tygodniu i po prostu ZAPOMNIAŁ wspomnieć że musze brać kwas foliowy. dopiero dzisiaj sie o tym dowiedzialam z jakiegos forum. jestem w 12 tygodniu i dopiero dzis zażyłam pierwszy raz foliowy. Mam straszny żal do mojego ginekologa!!!
reklama
Czesc Julka, tym kwasem się nie przejmuj, jak się w miarę dobrze odżywiasz, to masz go w pożywieniu.
Jeśli chodzi o dr Sokołowską to chodziłam do niej przez dłuższy czas. Nie w ciąży, ale troche wcześniej i nie byłam zadowolona. Osobiście nie polecam.
Jeśli chodzi o dr Sokołowską to chodziłam do niej przez dłuższy czas. Nie w ciąży, ale troche wcześniej i nie byłam zadowolona. Osobiście nie polecam.
Podziel się: