reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
cześć babeczki!!!!!!!!!!
nie było mnie, zostaliśmy wczoraj u teściów na noc;-)
mama w boju słodkie masz dzieciaczki :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
A co do tragedii....człowiek myśli,ze ma problemy,ze mu ciężko,że życie jest nie sprawiedliwe itd. Ale przy innych ludzkich NA PRAWDĘ TRUDNYCH TRAGICZNYCH wydarzeniach, to te nasze codzienne to pikuś:-:)-:)-:)-(
Mam doła, bo stan maleńkiej Mai znowu się pogorszył, a ja zżyłam się z nią (wirtualnie oczywiście) i przeżywam to bardzo:-:)-:)-:)-(Ratujmy Maję - ona ewidentnie chce żyć! - Strona główna

Agnieszka
ja nie wiem nic o tej dziewczynce..i nie chce sie w to zagłebiac, za duzo mnie spotkało nie tragedii przez ostatnie 2 lata i nie chce sie jeszcze dołowac czyjąs....co wieczór modle sie za wszystkie chore dzieci, nie mam siły duchowej na razie na takie ludzkie tragedie.

Gosiaczek
ja tez o tym nie słyszałam..moze dla tego że zamiast tv oglądam TELETUBISIE od rana..ale wieczorkiem Fakty bedę widziała, na pewno powiedzą.

u nas od rana słonko...było....dzis jeszcze nie wychodzimy, ja mam jeszcze kaszel..mała zdrowa jak rybka..tylko wietrzenie pozostaje, ale jutro musimy bo lodówka pusta:-(...
Miłego dnia, ja udaje sie na codzienny rytuał..sprzatanie....odkurzanie..mycie podłóg.... rzygać już mi sie od tego chce..a jeszcze rano npies mi na niusl do domu takiego syfu, że jak umyje podłogi, to juz jej dziś chyba nie wypuszczę.......albo jej folie na łapy założę:-D:-D:-D

martka przykro mi,że spotkało Cię coś złego :-:)-:)-:)-:)-:)-(Nie widać po Tobie:szok: jesteś taka wesoła i radosna,że nigdy bym nie pomyślała :no:
My już po zakupkach i spacerku :tak::tak::tak::tak:śliczna pogoda, lekki mrozik i słoneczko-taka mogłaby być cała zima:-)-no może więcej sniegu by sie przydało ;-)przynajmniej na święta:tak:
Kurujcie się szybciutko wszystkie chorowitki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miłego dnia:tak::tak::tak::tak:

Ritka i Emanuel są śliczne. A te włosy:-D:-D:-D. Kot Filip mnie powalił:-D. Też mieliśmy kota Filipa, a teraz mamy synka Filipka.
Martka, z Twoimi umiejętnościami wróżę Ci sukces w branży usługowej - sprzątanie mieszkań;-). Podobno dochodowy interes.
U mnie na wsi świeci piekne słoneczko więc zaraz wybieram sie na spacer wypróbować nowy wózek terenowy. Jest tak ładny, że szkoda go utaplać w błocie, ale czas sprawdzić jak się sprawuje w ekstremalnych warunkach. Pa.:-)

Martka, z Twoimi umiejętnościami wróżę Ci sukces w branży usługowej - sprzątanie mieszkań;-). Podobno dochodowy interes.

To chyba my wszystkie zbiłybyśmy niezłą kaske na tym :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Trening czyni mistrza :-D:-D:-D:-D:-D
udanego testowania :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
A ja zawsze chciałam też mieć synka Filipka,ale już dwóch w rodzinie jest :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i jest Kubuś :tak::tak::tak::tak:

Kobitki pytanie techniczne: czym wywabić plamy od herbaty z białej bluzy :confused: Vanish nie działa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i kto w ogóle wpadł na pomysł żeby robić białe ubranka dla dwu latka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::cool:

Aga
ktos kto produkuje ubranka hehehehe....żeby kupowac co rusz nowe...do mnie o plamach nic prosze nie mówic, mała ma same poplamione rzeczy i nic ich nierusza...czasem zakładam jej cos czystego a plama na plamie....i chodzi tak po domu jak dziecko wojny:dry:

alga
dobre dobre..ale kto by u mnie sprzatał wtedy heheee..pracy do domu nie wolno przynosić hehehehe

A moja znów ma rany wojenne
wlazła mi pod wąż od odkurzacz jak odkurzałam i dostała w łeb tym twardzym na łaczeniu rur....myslałam że nic sie nie stało, ale patrzę a jej na "zakolu" fifa fioletowa, idealnie okragła wylazła, zaraz jej przyłożyłam mrożony szpinak hehehe i mam nadzieję że juz nie urośnie...biedne to moje dziecko..
eraz siedzi o oglada teletubisie jak zaczarowana.....pozyczyłam nasza płyte sąsiadce, a ona nam swoja, jak ja pusciłam mała była zawiedziona że to nie tamta i wołała nie ma dzidzi, nie piewa (śpiewa) nogi, lana (kolana), nos..mamaaaa...ale teraz siedzi i ogląda i maca sie po tym guziołku swoim:-(

ojoj....do wesela się zagoi ;-)Kuba też zawsze ma jakiegoś siniaka albo podrapany.taka ich uroda :-D
A ja wylałam całą saszetkę vanisha na te plamy, zostawiłam na pół godziny :szok: i zeszło PRAWIE:-D
teraz mykam obiadek robić:tak:

reklama
agnieszka81:ja białe rzeczy zabrudzone wkładam na jakąs chwilke do ACE BLUE, nawet takie z jasnymi kolorami-tylko trzeba przy nich "warować" żeby koloru nie straciły:-)

a ja w końcu dostałam butki z allegro, kupilam małej bartka sympatex, nowe za 119zl:tak:jak by ktoś chcial namiary na sprzedawce to mogępodać.
ale dzis piękny dzień:tak:

Do góry