reklama
Gosiaczek
ty nas tylko nie opuszczaj babo..hehehe....ja nie robie wielkich pożądków, bo nie mam gdzie za bardzo..codziennie coś sprzatam
, będe musiała tylko firany wyprać, okna umyć i
zmienic wystrój na świateczny.
ty nas tylko nie opuszczaj babo..hehehe....ja nie robie wielkich pożądków, bo nie mam gdzie za bardzo..codziennie coś sprzatam
, będe musiała tylko firany wyprać, okna umyć i
zmienic wystrój na świateczny.
agusia9915
Matka wariatka
ja wiem ,ze otwarcie w czwartek od pracowników
no chyba jednak zdążyli z tym otwarciem ,sama juz nie wiem ,ale nawet przed chwila trabili w radio że jutro o 9,00 otwarcie portu chandlowego ,nie wiem ,baranów robią z ludzi czy co ?
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
No coś Ty Martka, nie opuszczę Was mimo wszystko.Fajnie mi tutaj z Wami.
Dobrze że przypomniałaś o wystroju świątecznym, trzeba będzie coś wymyślec nowego, ale to akurat lubię.
Dobrze że przypomniałaś o wystroju świątecznym, trzeba będzie coś wymyślec nowego, ale to akurat lubię.
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Trójmiasto dziś zasypało??
Czy wszystkie śpią??
Czy wszystkie śpią??
Anulka33
Fanka BB :)
nie nie zasypało tylko plucha ,i plucha ,a juz myslałam ze wybiore sie dzis z dziecmi na saneczki moja mała wstawała dzis w nocy i nad ranem az 7 razy ,jestem wykonczona i nawet Viburkol nic nie pomogł,czekam az mała połoze koło 15,i sama tez lulku ,a Sebko w szkole do 17 .;-)
ivi
uzależniona;) // I.2010
cześć babeczki
niestety plucha i tylebuuu
gosiaczek - jak w przwidzu ze śniegiem? Kiedy wyciąg otwierają? bo ja już się nie mogę doczekać nauki :-)
Nie wiecie może o jakimś domku lub działeczce na sprzedaż w Leśniewie (oczywiście poza tymi, które sa na allegro i gratce.. ) ? Moja znajoma rozgląda się za swoim miejscem na ziemi i namawiam ją na leśniewo;-):-)
niestety plucha i tylebuuu
gosiaczek - jak w przwidzu ze śniegiem? Kiedy wyciąg otwierają? bo ja już się nie mogę doczekać nauki :-)
Nie wiecie może o jakimś domku lub działeczce na sprzedaż w Leśniewie (oczywiście poza tymi, które sa na allegro i gratce.. ) ? Moja znajoma rozgląda się za swoim miejscem na ziemi i namawiam ją na leśniewo;-):-)
mama w boju
jest ich troje :-)
oto emanuel
teraz Ritka, jak miała 6 miesiecy
i Ritka teraz
teraz Ritka, jak miała 6 miesiecy
i Ritka teraz
reklama
Podziel się: