reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Gosiaczek
ty nas tylko nie opuszczaj babo..hehehe....ja nie robie wielkich pożądków, bo nie mam gdzie za bardzo..codziennie coś sprzatam
, będe musiała tylko firany wyprać, okna umyć i
zmienic wystrój na świateczny.

No coś Ty Martka, nie opuszczę Was mimo wszystko.Fajnie mi tutaj z Wami.
Dobrze że przypomniałaś o wystroju świątecznym, trzeba będzie coś wymyślec nowego, ale to akurat lubię.

nie nie zasypało tylko plucha ,i plucha ,a juz myslałam ze wybiore sie dzis z dziecmi na saneczki :wściekła/y:moja mała wstawała dzis w nocy i nad ranem az 7 razy ,jestem wykonczona i nawet Viburkol nic nie pomogł,czekam az mała połoze koło 15,i sama tez lulku ,a Sebko w szkole do 17 .;-)

cześć babeczki :)
niestety plucha i tyle:(buuu

gosiaczek - jak w przwidzu ze śniegiem? Kiedy wyciąg otwierają? bo ja już się nie mogę doczekać nauki :-)

Nie wiecie może o jakimś domku lub działeczce na sprzedaż w Leśniewie (oczywiście poza tymi, które sa na allegro i gratce.. ) ? Moja znajoma rozgląda się za swoim miejscem na ziemi i namawiam ją na leśniewo;-):-)

oto emanuel:)

7yd2h6t.jpg

72jkshi.jpg

teraz Ritka, jak miała 6 miesiecy:)
6xim0rs.jpg

i Ritka teraz:)
6k04i2c.jpg

reklama
Do góry