reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

jeszcze jedo zdjęcie Ritki:)

89r9ls1.jpg

w końcu mam chwilke zeby te dzieciaczki wam pokazać:tak:

ostatnio miałam tyle do roboty, że nawet nie miałam sily w klawiatre stukać:-(zaraz mała ide klasc moze jeszcze napisze;-)

a to nasza dwójeczka razem:tak:bardzo się kochaja
711w4l2.jpg

reklama
mama w boju
zdjęcia suuuper..Rita z czuprynka i na lodówce jest boska...kawał baby z niej:)..Emanuel jest boski, bladasek..a kot mnie powalił na kolana ze śmiechu hehehehe.

IVI
ja chce mój dom w Połczynie sprzedać:tak::tak::tak:

Anulka
zawsze się Roksana tak budzi w nocy?..nie zazdroszczę...moja nie pamiętam kiedy sie w nocy obudziła..ale za to już w dzień nie chce spać za bardzo:-(

Gosiaczek
no ja myśle...:-D:-D:-D

A ja mam ciagle problem z prezentami dla małej, nie chce mi sie juz myslec, i chyba pojade przed świętami gdzies do sklepu i kupie co będzie i już..mój Darek wcale o tym nie mysli, on uważa że najlepiej jak ja wszystko załatwie..a mi sie nie chce...wkurzam sie tylko jak ja ten wózek i lale zatargam z Gdyni...na głowie chyba...u nas w Pucku nic nie ma, a jak jest to chińskie badziewie za kupe kasy, Allegro odpada raczej, bo kasy teraz nie mam, a jak juz bedzie to nie dojedzie paczka do świąt.

Wyskoczyłam do sklepu z ciotka, babcia została z małą..jak to przyjemnośc robic zakupy bez dziecka..miodzio....kupiłam tylko chemię do sprzątania, srajtaśme i troche słodkości i 100zł poszłoooooo.......wkurzyć się mozna ile to wszystko kosztuje..a gdzie jedzenie???..jutro znów zakupy i będe goła i wesoła z kasą do przyszłego tygodnia....

Idę sobie posiedziec na dupie teraz...o ile mała mi da hehehe.....aaa...ciotka przywiozła mi tą maśc..38zł..makabra....ale mam nadzieje że będzie dobra.

Zapomniałam sie pochwalic..Michalina dostała od mojej cioci hulajnogę..ale ma zabawę hehehehehehe:-D:-D:-D.....ciekawe kiedy wybije sobie nastepnego zęba:-D:-D:-D

no to masz teraz wesoło w domu Marta jak mała smiga na tej chulajnodze .Tak ,tak ,pieniadze teraz nie maja żadnej wartosci ,ja nie musze tez nigdzie do miasta jechac żeby wydac kuuupe kasy ,dzis kupiłam u nas w wiejskim sklepiku pampersy ,płyn do naczyn ,pare balonów na roczek Kseni ,i poooooszło sie walic ,a ja sie pytam skromnie 'a gdzie żarełko ?codziennie dla Sebka rogalika CHIPICAO do szkoły ,soczek ze słomka a no i szkoła to wiadomo wieeeczna skarbonka .Marta poczekaj az otworza ten port chandlowy to bedziesz miała znacznie blizej niz do Gdyni ,albo pojedz do Tesco ,jak Darko wróci to on zostanie z mała a ty w długą na zakupki do CHylonii [ale to tylko taka moja sugestia ],kasa mimchyba rzeczywiście odbija bo chce sobie jutro zrobic paznokcie zelowe no i chyba kupiejakaś kuszącą bielizne ,bo niedługo mój maz wraca to go musze przywitac ,oby tylko nie zagladał na masze konto bo sie chłopak zdziwi .;-);-)

martka79:nie wiem po kim emanuel jest takim blondynem bo mój mąz i ja mamy ciemne włosy....nie mogą powiedzieć,że dziecko listonosza bo u nas kobieta chodzi...;-)

a ogolnie to Rita jest na etapie miłości do pszczolki Maji:tak:dobra uciekam muszę jeszcze pościel zmienić, bo w dzień zapomnialam:-)
db nocki wam zzżycze

Nie wiecie może o jakimś domku lub działeczce na sprzedaż w Leśniewie (oczywiście poza tymi, które sa na allegro i gratce.. ) ? Moja znajoma rozgląda się za swoim miejscem na ziemi i namawiam ją na leśniewo;-):-)

Proszę bardzo-ogłoszenie z Dziennika Bałtyckiego:
okolice Leśniewa,budowlane, 70zł/mkw, 0-502-552-223 :-)

reklama
Jezuu no wszędzie trąbią o tych dzieciach, z 7 piętra w bloku wypadli, 4letni chłopczyk -śmierc na miejscu i Jego 7letnia siostrzyczka, Ona zatrzymała się podobno na czyjejś antenie satelitarnej i żyje, jest w szpitalu, podobno Mama wyszła na zakupy. Po kilku godzinach od tego zdarzenia jeszcze nie wróciła, i pewnie nic nie wie kobieta. Ja jestem w szoku, też czasem zdażało mi się zostawiac dzieci same, ale nigdy nie mieszkałam tak wysoko, i nigdy nie wychodziłam na długo.

Do góry