reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dzisiaj weszło mi na myslenieo gwiazdkowym prezencie dla Kubusia i zielona jestem co mu kupić :szok::eek:
chciałabym lego duplo ale ceny są koszmarne na allegro :-(fajny zestaw ok.180 zł:wściekła/y:
a moze lepiej kolejke :confused: i jest też fajny zestaw narzędzi spróbuję wkleić link o ile umiem:confused:** DUŻY WARSZTAT z ZESTAWEM NARZĘDZI * 112 el.* (268854052) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze taka kolejka :VOILA -- POCIĄG DREWNIANY --- FIGURY GEOMETRYCZNE (269519067) - Aukcje internetowe Allegro

WOW umiem wklejać w końcu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) sama doszłam jak :)))))))

reklama
Sara jest boska..śliczna dziewczynka
Kubuś ma tyle kłopotków..hehehe..uroczy

Agnieszka
prezenty super..ja tez sie zastanawiam, ale aby do świat doszło musiałabym chyba jutro kupic...a kaska bedzie za tydzień i zostaje mi chyba sklep..a u ns nic nie ma, a poza tym jesli chodzi o wózki dla lalek to na allegro duuużo tańsze...

Poczta przeniosła swoje centrum paczkowe z Gdyni przy dworcu do pruszcza czy starogardu..niepamiętam...piekna wielka hala, super system segregacji, wszystko skomputeryzowane..szkoda tylko ze w teorii...dopiero po nowym roku wszystko ruszy, na razie maja tam gorsze warunki niz były w Gdyni, a oza ty wielu dobrych ludzi sie zwolniło i teraz pracuja tam laicy, którzy dopiero sie ucza i dla tego to tak wyglada nie stety..jak wasza paczka trafi na złą zmiane..to masakra....ale tak na prawdę najbardziej winni są pracownicy na poczcie nadawczej bo nie potrafia dopilnowac, aby wszystko było wypełnione jak nalezy..no i my sami przez nieczytelne adresowanie, niepisanie adresów napaczkach tylko na adresach pomocniczych itd....oj dłuuugo by pisać...Pozostaje nam czkac i nie obwiniac nadawcy.

U mnie trochę szalony dzionek..goscie, rżnięcie drewna, rąbanko hehehehehe...mała zasnęła, chłopy przy piłach i siekierkach a ja idę pichcić.

Miłego dzionka

marta ,bój sie Boga kobieto w niedziele wy drzewo piłujecie i rąbiecie ??ja nawet prania nie robie w niedziele bo mówia ze niedzielna praca ,wiadomo w co soie obraca :shocked2::shocked2:

Sara jest boska..śliczna dziewczynka
Kubuś ma tyle kłopotków..hehehe..uroczy

Agnieszka
prezenty super..ja tez sie zastanawiam, ale aby do świat doszło musiałabym chyba jutro kupic...a kaska bedzie za tydzień i zostaje mi chyba sklep..a u ns nic nie ma, a poza tym jesli chodzi o wózki dla lalek to na allegro duuużo tańsze...

Poczta przeniosła swoje centrum paczkowe z Gdyni przy dworcu do pruszcza czy starogardu..niepamiętam...piekna wielka hala, super system segregacji, wszystko skomputeryzowane..szkoda tylko ze w teorii...dopiero po nowym roku wszystko ruszy, na razie maja tam gorsze warunki niz były w Gdyni, a oza ty wielu dobrych ludzi sie zwolniło i teraz pracuja tam laicy, którzy dopiero sie ucza i dla tego to tak wyglada nie stety..jak wasza paczka trafi na złą zmiane..to masakra....ale tak na prawdę najbardziej winni są pracownicy na poczcie nadawczej bo nie potrafia dopilnowac, aby wszystko było wypełnione jak nalezy..no i my sami przez nieczytelne adresowanie, niepisanie adresów napaczkach tylko na adresach pomocniczych itd....oj dłuuugo by pisać...Pozostaje nam czkac i nie obwiniac nadawcy.

U mnie trochę szalony dzionek..goscie, rżnięcie drewna, rąbanko hehehehehe...mała zasnęła, chłopy przy piłach i siekierkach a ja idę pichcić.

Miłego dzionka

anulka no niby racja ale wiadomo jak to jest....ja np. na to uwagi nie zwracam tak samo jak na niejedzenie mięsa w piatek(tylko w Wielki Piatek przestrzegam) Jak Krzysiek jest w domu w niedzielę i ma czas coś zrobić to robi chociaż to niedziela...Ale my z martką to takie słomiane wdówki i jakoś musimy sobie radzić :-D:tak:bo w tygodniu chłopów nie ma :no::no::no::no:

marta ,bój sie Boga kobieto w niedziele wy drzewo piłujecie i rąbiecie ??ja nawet prania nie robie w niedziele bo mówia ze niedzielna praca ,wiadomo w co soie obraca :shocked2::shocked2:

A kiedy to robić jak w tygodniu wszyscy pracują???

Ja nie patrze na to, ja musze codziennie prać, sprzątać, gotować i już....u nas nawet rolnicy jak są żniwa dostają pozwolenie od księdza na pracę w polu po 12....my też zaczelismy walkę z drewnem po 12:tak::tak::tak:..takie czasy i już, jak nie w niedziele to kiedy???

A ja jem rybke w piatek..jak mam hehehehe..i we wtorek hehehe

Aga
warsztat super..trzymać kciuki aby do świat dotarł:tak::tak::tak:

WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHWILI
Michalina ma wyszczerbioną górną lewą jedynkę

umywalka w łazience na nią wpadła....ryczeć mi sie chce, taka mała dzidzia z wyszczerbionym zębem i spuchniętą warą..a prawa jedynka przy dziąśle zakrwawiona tak jakby była poważnie naruszona, mam nadzieję że jej nie wypadnie:-(..był ryk, litry krwi..oj...i to moja wina bo zostawiłam ją samą w łazience.. Jejku jak ona bedzie tak kilka lat chodziła z wyszczerbionym zębem..załamana jestem buuu:-:)-:)-(
Myslicie że powinnam iść z nia do dentysty aby jej zalakowała czy posmaowała czy cos tam to ułamanie żeby próchnica sie nie wdała??????

Do tego pizza mi nie wyszło..nie wyrosło ciasto.....dwa razy robiłam..porażka:-(

dzisiaj weszło mi na myslenieo gwiazdkowym prezencie dla Kubusia i zielona jestem co mu kupić :szok::eek:
chciałabym lego duplo ale ceny są koszmarne na allegro :-(fajny zestaw ok.180 zł:wściekła/y:
a moze lepiej kolejke :confused: i jest też fajny zestaw narzędzi spróbuję wkleić link o ile umiem:confused:** DUŻY WARSZTAT z ZESTAWEM NARZĘDZI * 112 el.* (268854052) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze taka kolejka :VOILA -- POCIĄG DREWNIANY --- FIGURY GEOMETRYCZNE (269519067) - Aukcje internetowe Allegro

WOW umiem wklejać w końcu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) sama doszłam jak :)))))))
bardzo fajny ten warsztat
pewnie zrobi furore po chionka

reklama
Tak śpi własnie moje dziecko

bałaganem w łóżeczku proszę się nie przejmować..ona musi mies kapcie i kalosze do spania....żenada hehe..a no i jeszcze kremik na paluszka hehehehe...dziwne co hehehe
a pod nia leża moje dwie poduszki....:baffled:..na czym ja mam spac???

729iavd.jpg

HEHEHE..Steczkowska nie wygrała Tańca z gwiazdami...dobrze jej tak..nie lubie baby:-D:-D:-D

Do góry