reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Chaśka jest boska :-)
a do zebologa polecam - zaradzi uszczerbkowi.

PS tez nie lubie Steczkowskiej. Sczescie całe ze nie wygrała... i moze jej prawo jazdy zabiora? :-D

reklama
A czemu maja jej prawko zabrać????????? cos przeskrobała :szok::happy2:

Abeja
zdjęce Zuzki w podpisie chyba komuś buchnęłaś co???..To jest Zuza..ale ona sie zmienia..słodka jest strasznie:tak::tak::tak:

Cześć dziewuszki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
martka Michalina mnie rozwaliła z tymi butami w łóżku :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A do dentysty się wybierzcie:tak: jakoś jej zabezpieczy ten uszczerbek i może usztywni tą jedynkę naruszoną....bidulka :-:)-:)-:)-:)-(
Abeja Zuza rosnie jak na drożdżach :tak: i zmienia się nie do poznania :szok:świetna jest :tak:
miłego dnia!!!!!!!!!!!u nas deszcz ze śniegiem :-:)-:)-:)-:)-(
dzisiaj wpłacam pieniądze na konto to powinno dojść do świąt :szok: baba wysyła tego samego dnia co pieniądze wpływają.......

Martka 79 - Misia jest superanca laska. Od dziecka przywiązuje duża wagę do obuwia. :-D:-D:-D Współczuję ząbka:-(
Anulka 33 - my również pracujemy w niedzielę. Na moim osiedlu nawet dachy układają w niedzielę. Odpoczywają chyba tylko renciści i emeryci.
Dziewczyny, a co się dzieje z Gosiaczkiem. dawno jej tu nie było. :confused:
W sobotę byłam na weselu,żałuję że nie wybawiłam się tak jak chciałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Najpierw zaczęły boleć mnie stawy w kolanach, a potem nogi - od miesięcy nie nosiłam szpilek. Mogłam zabrać kapcie:-D, na codzień się sprawdzają:wściekła/y:.Na dodatek kamarzysta filmował prawie cały czas tych na parkiecie, a my do 11 z niego nie schodziliśmy. Małpiszon jeden uwiecznił dla potomnych moją tłustą d...e:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

alga :-D:-D:-D:-D:-D:-D nie przesadzasz aby z ta d***?????????:-D:-D:-D
a no racja ani gosiaczek ani ivi dawno tu nie było :-:)-:)-:)-(nie wspominając już nawet o idzi, betce, komarkowej :-D bo te to ciagle na wagarach :-p
martka wysłałam Ci na priva namiary na tego dentystę-sadystę ;-):-pnaszego:-D
i mam pytanko gdzie kupiłaś małej ciastolinę i ile kosztował wasz zestaw?????byliśmy wczoraj w tesco i takie zestawy kosztowały ok.70 zł, była ośmiornica i lekarz...

No nie nadązam, nienadązam za Wami.........a do tego teraz jeszcze fora na nasza-klasa i koniec.........po mnie!

Super Michasia śpi :-D Mądra dziewczyna jakby co to buty pod ręką i w nogi.
Ale z zębem to przesadziła:no:. może lepiej idź do zęboroba, wypełni i zalakuje napewno, będzie lepszy od własnego:-p.

A rybkę to ja zjem sobie nawet w środy:-p. A sprzątam też w niedzielę, piroę itd......bo jestem uzależniona:-p.
Martka a czy Ty myjesz podłogi mopem? Bo mnie to wkurza i lecę ze szmata na kolanach, po mopie wydaje mi się że to tylko rozmazałam. Tak, tak już wiem dziewczyny co powiecie:-p, ale trudno są ludzie i taborety:-p

Witam:tak:

Właśnie dopijam kawkę i trzeba sie do pracy szykować. Tak mi się dziś nic nie chce, nie potafie sobie ostatnio poradzić ze zmęczeniem, zasypiam chwile po tym jak kładę się do łózka. A rano i tak jestem zmęczona:angry:

Martka współczuje Wam bardzo z tym ząbkiem Michaśki. Warto udać się do dętysty. A jaki duży jest ten uszczerbek, mocno widoczny?? Trzeba będzie to miejsce zabezpieczyć aby się próchnica nie wdała. Biedna Niunia.

Widzę, że tu dyskusja na temat pracy w niedziele:-D Ja jestem tak nauczona, że się nic w niedziele nie robi, no ale od kiedy nie mieszkam w domu to zdarza mi się w niedziele odkurzyć, pojechać na zakupy, raz wstawiłam pranie, no ale tak w sumie to z przymusu, bo bym Wiki nie miała w co do żłoba ubrać:baffled: Jak się nie ma czasu w tygodniu to trzeba się niestety w niedziele organizować;-)
Abeja śliczna Zuzinka i jaka już duża dziewczynka:tak:

reklama
Zadzwoniłam do dentysty...mam obserwować i dopiero mozna cos robic, jak ząbek zacznie sie psuc, na razie nie ma potrzeby nic z tym robić, chyba że zacznie ja ranić to na zeszlifowanie mamy wpaść...jak zacznie sie psuc to będzie ..lapisowanie?..czy jakos tak....
myślałam że coś nałozy, czy posmaruje by zapobiec psuciu sie..dziwne..musze jeszcze isc sie gdzie indziej dowiedziec, bo cos mi tu nie pasuje.

Do góry